Εξαλλος ο Λάμπης με τη... μύτη της Αδάμ!

SHOWBIZ«Παρακμιακή η... Εύη Αδάμ»Εξαλλος ο Λάμπης με τη... μύτη της Αδάμ!Τετάρτη, Δεκέμβριος 24, 2014 - 15:00

«Λάδι στη φωτιά» έριξε ο Λάμπης Λιβιεράτος στις ήδη τεταμένες σχέσεις του με την Εύη Αδάμ. Ο τραγουδιστής «σφάζει» με το γάντι την πρώην σύζυγό του για την εμφάνισή της (και το sex toy φαλλό που φορούσε στη μύτη της) στην παρουσίαση της έκθεσης Εrotic Art 2014, κάνοντας λόγο για «χυδαία και παρακμιακή» κατάσταση.

«Επειδή αρκετοί με ρωτάτε στο inbox

μου ποια η γνώμη μου για το "Erotic show 2014" που παρουσίασε η πρώην σύζυγός μου και μητέρα των δύο παιδιών μου, έχω να πω και δημόσια το εξής: Το σεξ και ο έρωτας είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έδωσε η φύση στον άνθρωπο για να απολαμβάνει και να νιώθει στη ζωή του! Από αυτό μέχρι το σημείο να κάνουμε μια έκθεση δήθεν εικαστική εξυμνώντας τον έρωτα και τις προεκτάσεις του και να καταλήγουμε σε κάτι χυδαίο και παρακμιακό όπως αυτό που -κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη και χωρίς κανένα συντηρητισμό λέω- έγινε αυτές τις εορταστικές μέρες στην Αθήνα υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση! Το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή και το τι πιστεύει γύρω από το θέμα σεξ και έρωτας είναι κάτι που σίγουρα δεν αφορά κανέναν, όταν όμως το εκθέτεις και δημόσια, θα πρέπει να 'σαι αρκετά προσεκτικός ώστε να μη θίγεις και να μην προσβάλλεις και κάποιους συνανθρώπους σου ή ανήλικα παιδιά».

Η Εύη Αδάμ αρνήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Λάμπη. Οπως δήλωσε σε γνωστό site, δεν την αφορά τι λέει και τι δεν λέει ο πρώην σύζυγός της. Και αφού το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, ο τραγουδιστής κατέβασε την ανάρτηση.

Δήμητρα Δάρδα

Keywords
Τυχαία Θέματα