Φρίκη! 42χρονος παιδόφιλος ασελγούσε σε κοριτσάκια!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΦρίκη! 42χρονος παιδόφιλος ασελγούσε σε κοριτσάκια!Τετάρτη, Δεκέμβριος 31, 2014 - 16:00

Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 42χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη στις 22 του μήνα για ασέλγεια σε ανήλικα κορίτσια -ηλικίας από έξι έως οκτώ ετών- έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Αστυνομία, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης. Πρόκειται για τον Σιδέρη Μπατζιάκα, του Σωτηρίου και της Μαρίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα

και ήταν υπεύθυνος σε πολιτιστικό και αθλητικό σύλλογο της Κηφισιάς.


Ο 42χρονος συνελήφθη έπειτα από καταγγελίες γονιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και έξι μήνες είχε προσεγγίσει τρία κοριτσάκια (έξι ως οκτώ ετών) που είχαν εγγραφεί στον σύλλογο και με διάφορες υποσχέσεις τα έπειθε να τον ακολουθούν στο γραφείο του. Εκεί κατηγορείται ότι ασελγούσε εις βάρος των παιδιών, ενώ τα απειλούσε πως θα πάθουν κακό αν αποκαλύψουν στους γονείς τους τις αρρωστημένες του πράξεις!


Τελικά δύο από τα κοριτσάκια προσπέρασαν τον φόβο των απειλών και φέρεται ότι κατήγγειλαν τον εφιάλτη που ζούσαν στους γονείς τους. Αμέσως έγινε καταγγελία στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του άντρα. Στα γραφεία του Τμήματος όπου προσήχθη αναγνωρίστηκε και από τα τρία ανήλικα θύματά του, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του και να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ασέλγεια εις βάρος ανήλικων και τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα