Φρίκη: Ο Μαρκ Ντιτρού ήθελε να φτιάξει υπόγεια πόλη παιδιών

ΚΟΣΜΟΣΦρίκη: Ο Μαρκ Ντιτρού ήθελε να φτιάξει υπόγεια πόλη παιδιώνΠέμπτη, Μάρτιος 10, 2016 - 16:34

Υπόγειο στρατόπεδο συγκέντρωσης παιδιών, που σκόπευε να απαγάγει, σχεδίαζε να δημιουργήσει σ' ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο ο Βέλγος παιδεραστής Μαρκ Ντιτρού. Το φριχτό σχέδιο αποκαλύπτει ο Ζιλιέν Πιερ, που ήταν δικηγόρος του Ντιτρού, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία τεσσάρων από τα έξι κορίτσια που απήγαγε και κακοποίησε σεξουαλικά. Ο 59χρονος σήμερα Ντιτρού τού είχε πει, έναν χρόνο προτού καταδικαστεί, το «αρρωστημένο» σχέδιό του.



«Η

ιδέα μου ήταν να πραγματοποιήσω μαζικές απαγωγές παιδιών και μετά να δημιουργήσω σ' ένα ορυχείο ένα είδος υπόγειας πόλης, όπου θα επικρατούσαν το καλό, η αρμονία και η ασφάλεια» είχε εκμυστηρευτεί χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τις συνομιλίες που μεταφέρει ο άνθρωπος που τον υπερασπιζόταν από το 1996 έως το 2003. Ο Ντιτρού συνελήφθη τον Αύγουστο του 1996. Δύο μέρες αργότερα, δύο έφηβες που αγνοούνταν, η Λετίσια Ντελέζ και η Σαμπίν Νταρντέν, βρέθηκαν ζωντανές, κλεισμένες στο κελάρι ενός από τα σπίτια του, στο Μαρσινέλ, που βρίσκεται κοντά στο Σαρλερουά.

Τις εβδομάδες που ακολούθησαν βρέθηκαν τα πτώματα δύο οκτάχρονων φιλενάδων, της Ζιλί και της Μελίσα, που είχαν απαχθεί από τη Λιέγη τον Ιούνιο του 1995. Τα κοριτσάκια βρέθηκαν στο υπόγειο ενός από τα σπίτια του Ντιτρού, όπου είχαν πεθάνει από ασιτία. Αλλα δύο πτώματα βρέθηκαν θαμμένα σε κήπο σπιτιού του δράστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα