Για πάντα στον Λευκό Πύργο!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΓια πάντα στον Λευκό Πύργο!Παρασκευή, Απρίλιος 18, 2014 - 11:45


Σημαία του ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια θα γίνει ο «εξολοθρευτής» του Ολυμπιακού Κλάους Αθανασιάδης! Ο διεθνής επιθετικός, που σκόραρε δύο φορές στους ημιτελικούς με τους «ερυθρόλευκους» και χάρισε στον «Δικέφαλο του Βορρά» την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έχει ενημερωθεί από τον προηγούμενο

μήνα ότι η διοίκηση θέλει να συζητήσει μαζί του για ένα νέο συμβόλαιο, δεδομένου ότι αυτό που βρίσκεται σε ισχύ λήγει το καλοκαίρι του 2015.


Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του εκτιμούν ότι τώρα είναι το κατάλληλο timing για να τον επιβραβεύσουν και τον κρατήσουν τα επόμενα χρόνια στον Λευκό Πύργο, προκειμένου να γίνει σημείο αναφοράς για τον «Δικέφαλο του Βορρά», παίρνοντας τα ηνία του φυσικού ηγέτη από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος θα γίνει το καλοκαίρι 33 ετών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, θα προταθεί στον Κλάους τριπλασιασμός των αποδοχών του, ώστε να μην έχει από την αρχή κανένα απολύτως ενδοιασμό και να νιώσει ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ εκτιμά την προσφορά του στην ομάδα. Ο 25χρονος επιθετικός αμείβεται με 170.000 ευρώ τον χρόνο και στο νέο συμβόλαιο (θα του προταθεί ανανέωση για τέσσερα χρόνια) οι ετήσιες αποδοχές του θα αγγίζουν τα 500.000 ευρώ. Εκείνος βλέπει θετικά την παραμονή του στον «Δικέφαλο του Βορρά» γιατί έχει δεθεί με την ομάδα, εισπράττει απεριόριστη αγάπη από τους φιλάθλους και, επιπλέον, έχει δημιουργήσει μαζί με την οικογένειά του μια επιχείρηση την οποία θέλει να παρακολουθεί από κοντά.


Δεν αποκλείεται λοιπόν το θέμα με το συμβόλαιο του Κλάους να ξεκαθαρίσει πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (το Σάββατο 26 Απριλίου κόντρα στον Παναθηναϊκό), ώστε να τονωθεί πιο πολύ η ψυχολογία του, αλλά και να δημιουργηθεί ακόμη καλύτερο κλίμα στους κόλπους των φιλάθλων. Οι τελευταίοι ήδη έχουν ξεσηκωθεί και αναμένεται να εξαντλήσουν σε χρόνο ρεκόρ όλα τα εισιτήρια που θα πάρει ο ΠΑΟΚ.


Μάλιστα λίγη ώρα μετά το τέλος του επεισοδιακού αγώνα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε στο επίσημο κανάλι της στο YouTube ένα βίντεο με τίτλο «Αθήνα ερχόμαστε». Χθες έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ η πρώτη σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του μεγάλου τελικού. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιστρέφει στη διεκδίκηση του τροπαίου έπειτα από 11 χρόνια, καθώς η τελευταία φορά που αγωνίστηκε στον τελικό ήταν τη σεζόν 2002-03 (κέρδισε 1-0 τον Αρη).


Συνελήφθη ο «ψαράς», κλείνει η Τούμπα για τα play offs


Στη σύλληψη επτά ατόμων προχώρησαν οι Αρχές της Θεσσαλονίκης, όπως έκαναν γνωστό χθες. Μεταξύ αυτών είναι ο υπεύθυνος για την τοποθέτηση ψαριών στον πάγκο του Ολυμπιακού. Το δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:


«Πριν και μετά τη λήξη του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας συνελήφθησαν για τη συμμετοχή τους σε έκνομες ενέργειες συνολικά εφτά ημεδαποί, μεταξύ των οποίων και ένας 36χρονος που άδειασε σε καθίσματα του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας σακούλα η οποία περιείχε ποσότητα ψαριών».


Στο μεταξύ, με βαριά καμπάνα κινδυνεύει (μέχρι και με αφαίρεση βαθμών) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών και τα τρία παιχνίδια του για τα play offs του πρωταθλήματος, που ξεκινούν στις 30 Απριλίου. Ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος τύλιξε σε τέσσερις σελίδες τον «Δικέφαλο» και κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν πριν, κατά, αλλά και στο τέλος του προχθεσινού ημιτελικού. Για την αποβολή των Μανιάτη και Κατσουράνη έγραψε ότι αλληλοσπρώχτηκαν και οι δύο διεθνείς αναμένεται να τιμωρηθούν με μία αγωνιστική.


Π.ΚΑΤΩΝΗΣ


Βόμβα στο μαγαζί του Τζαβέλλα


Επίθεση με βόμβα δέχτηκε το μαγαζί του Γιώργου Τζαβέλλα τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης. Αγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό και από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο κατάστημα (καφετέρια). Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα, αν και μέσα σε αυτό βρισκόταν η μητέρα του ποδοσφαιριστή, οι υπάλληλοι και αρκετοί πελάτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα