Η Χειλουδάκη και η μάχη της με «Το τέρας»

SHOWBIZΗ Χειλουδάκη και η μάχη της με «Το τέρας»Τετάρτη, Ιούλιος 27, 2016 - 16:07

Το δικό της «τέρας», εκείνο που είναι κρυμμένο μέσα της, και άλλα πλάσματα της φαντασίας απασχολούν την Τζένη Χειλουδάκη (φωτό) στα δύο νέα βιβλία που ετοιμάζει. Η ίδια, μετά την επιτυχία της «Μαύρης βίβλου» της, που έχει κάνει επτά εκδόσεις, αποκάλυψε στην «Espresso» ότι τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσει ένα νέο βιβλίο,

με τον τίτλο «Το τέρας μέσα μου», με το οποίο συμπληρώνεται η τριλογία των βιογραφικών έργων της.

Σε αυτό κάνει σκληρή αυτοκριτική σε ό,τι αφορά τα λάθη της και τους δαίμονές της. «Με το "Αίγλης και κρίσης γωνία", τη "Μαύρη βίβλο", που πήγε πολύ καλά και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη, και το "Τέρας μέσα μου" ολοκληρώνεται η αυτοβιογραφία μου. Σε αυτό, το τρίτο κατά σειρά βιβλίο μου, θα υπάρχουν τα λάθη, τα ναρκωτικά, ο τζόγος και όλα εκείνα τα πράγματα που συνέθεσαν το δικό μου, προσωπικό "τέρας".

Με αυτό θα κλείσω τον κύκλο των έργων της προσωπικής ζωής μου για να περάσω σε άλλα πράγματα που θέλω να γράψω» λέει η Τζένη στην «Espresso» και αποκαλύπτει ότι έχει αρχίσει να γράφει το πρώτο της μυθιστόρημα, το οποίο θα τιτλοφορείται «Ορμος» και το περιεχόμενό του θα είναι επιστημονικής φαντασίας. «Από το βιβλίο, που προγραμματίζω να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017, θα παρελάσουν όλων των ειδών τα πλάσματα. Από ξωτικά μέχρι βαμπίρ και από φαντάσματα μέχρι μάγισσες. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, η οποία περιλαμβάνει και ζώα, τα οποία αποκτούν συνείδηση και κάνουν την επανάστασή τους απέναντι στους ανθρώπους» υποστηρίζει η ίδια.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα