Η Ηλιάδη θα περπατήσει στη πασαρέλα

SHOWBIZΗ Ηλιάδη θα περπατήσει στη πασαρέλαΠαρασκευή, Οκτώβριος 23, 2015 - 18:17

Διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στον καλλιτεχνικό χώρο και το διατηρεί με πολλή γυμναστική και σωστή διατροφή. Κι όλα αυτά, ενώ έχει αποκτήσει δύο παιδάκια, το δεύτερο μάλιστα πριν από λίγους μήνες. Η Αγγελική Ηλιάδη ετοιμάζεται να γίνει και μοντέλο, αφού θα παρουσιάσει κάποιες από τις δημιουργίες

του οίκου Kathy Heyndels, στο fashion show που θα γίνει σήμερα στις 21.30, στο πλαίσιο του 18ου Athens Xclusive Designers Week.

Πρόβαρε τα ρούχα
Η τραγουδίστρια βρέθηκε προχθές στο ατελιέ του οίκου και μαζί με τον σχεδιαστή Γιάννη Τόγκο, έκανε το απαραίτητο fitting, δηλαδή πρόβαρε τα ρούχα προκειμένου ο designer να κάνει τις διορθώσεις που ενδεχομένως να χρειαστούν. Βέβαια, όταν έχει κανείς για μοντέλο την Αγγελική, δεν χρειάζεται να παρέμβει και πολύ στα κομμάτια. Το φόρεμα που πρόβαρε η τραγουδίστρια ήταν από δέρμα και μαύρη διαφάνεια κι ανήκει στη συλλογή «Geometrical figures», η οποία είναι εμπνευσμένη από τα γεωμετρικά σχήματα. Αυτό φαίνεται άλλωστε από το σχέδιο που έχουν το μπούστο και η φούστα, που μοιάζουν να είναι πλεγμένα σαν... καλάθι, δημιουργώντας μικρές γεωμετρικές συμμετρίες.

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι μια από τις επώνυμες κυρίες που θα περπατήσουν το ερχόμενο τετραήμερο στο catwalk του AXDW 2015, αφού οι Ελληνες σχεδιαστές αγαπούν να ντύνουν με τις δημιουργίες τους celebrities που είτε διακρίνονται για το στυλ τους είτε ασχολούνται με τον χώρο της μόδας από διάφορα πόστα.



Keywords
Τυχαία Θέματα