Η καληνύχτα του Καλημέρη στον Alpha!

SHOWBIZΗ καληνύχτα του Καλημέρη στον Alpha!Σάββατο, Νοέμβριος 15, 2014 - 16:30

Εκείνος λέει ότι θέλει να ασχοληθεί με τις θεατρικές επιχειρήσεις, αλλά οι συναντήσεις του... άλλα λένε. Μεγάλο μυστήριο κρύβεται πίσω από την αιφνίδια αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη από τη θέση του γενικού διευθυντή στον Alpha, που έγινε γνωστή προχθές στον δημοσιογραφικό χώρο. Η «Espresso» επικοινώνησε μαζί του για να μάθει αν ίσχυαν

όσα επικαλούνταν τα ρεπορτάζ κι εκείνος δεν απέφυγε να δώσει τη δική του απάντηση: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Μάλλον θα φύγω για λίγο καιρό από την τηλεόραση, γιατί διαλέγω να ασχοληθώ με τις θεατρικές σκηνές στις οποίες έχω επενδύσει (σ.σ.: Γκλόρια, Αποθήκη, Πειραιώς 131, Κιβωτός), μαζί με τον θεατρικό επιχειρηματία Τάσο Παπανδρέου».

Φυσικά, η παραίτηση του Καλημέρη από το κανάλι της Κάντζας, τη στιγμή που έχει περάσει πρώτο στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης, έχει προβληματίσει πολύ την τηλεοπτική αγορά, δεδομένου ότι κανένας επαγγελματίας δεν θα αποχωρούσε στο peak της επιτυχίας του, εκτός και αν έχει δεχτεί δελεαστικές προτάσεις από ανταγωνιστικό σταθμό. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, ο Τζώνη Καλημέρης εμφανίστηκε να συνομιλεί και να γευματίζει το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης σε γνωστό εστιατόριο του Ψυχικού με τον γενικό διευθυντή του ΑΝΤ1 Στρατή Λιαρέλλη, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για μια συζήτηση σε πολύ θερμό κλίμα.
Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό υπήρξαν -σύμφωνα με έγκυρες πηγές-συνομιλίες μεταξύ του Καλημέρη και του διευθυντή προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου Γιάννη Λάτσιο στο διεθνές τηλεπαζάρι των Καννών, το ΜΙΤCOM.

Πείρα και επιτυχίες

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο ΑΝΤ1 θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του, αφού η πείρα του και οι επιτυχίες που έχει καταγράψει, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι εκπομπές «Happy Day», «Annita.gr», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Το σόι σου», «Επιστροφή στο χωριό» και «Ολα παίζουν», θα χρησιμεύσουν πολύ στο κανάλι, που φέτος βλέπει πολλά από τα φιλόδοξα πρότζεκτ του να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης. Οπότε, σε κανέναν δεν θα κάνει εντύπωση αν ο Τζώνη αποκτήσει δικό του γραφείο στο Μαρούσι, μαζί με μια πολύ σημαντική θέση, ακόμη και πάνω από τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος θα παραμείνει ωστόσο στο πόστο του.

O Μπούτος άνοιξε τον δρόμο
ΑΥΤΗ θα είναι για τον ΑΝΤ1 (σε περίπτωση που ο Καλημέρης οδεύσει προς Μαρούσι) η δεύτερη κίνηση-ματ που αφορά μεγαλοστέλεχος, αφού πριν από περίπου ενάμιση χρόνο προστέθηκε στο team του και ο Πέτρος Μπούτος, ο πρώην διευθυντής προγράμματος του Mega. Να προσθέσουμε πάντως ότι έναν επαγγελματία, όπως είναι ο Καλημέρης, θα μπορούσε άνετα να τον καλοβλέπει και ο ΣΚΑΪ, αφού ο σταθμός του Φαλήρου έχει χάσει το τελευταίο διάστημα τη φυσιογνωμία και την ταυτότητά του και φαίνεται ότι χρειάζεται κάποιον για να του δημιουργήσει ξανά προσωπικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα