Η... μαμά του Παν. Μπουγιούρη έρχεται να τους αναστατώσει

11:54 3/4/2014 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΗ... μαμά του Παν. Μπουγιούρη έρχεται να τους αναστατώσειΠέμπτη, Απρίλιος 3, 2014 - 11:45

Σε λίγες ημέρες έρχεται στα «Κλεμμένα όνειρα» η Ελεν Τζόρνταν, η μητέρα του Μαλτέζου, η γυναίκα που θα ανακαλύψει πως ο τάφος του είναι κενός. Η Ελένη Φιλίνη, μετά τον «σκοτεινό» ρόλο της στο «Κάτω Παρτάλι» θα συμμετάσχει και στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Mega. Μάλιστα δηλώνει κατενθουσιασμένη, αφού εδώ κι έναν μήνα έχει αρχίσει ήδη τα γυρίσματα και το κλίμα με τους συναδέλφους της είναι δημιουργικό.

«Με πήρε τηλέφωνο ο σκηνοθέτης του σίριαλ, το οποίο, σημειωτέον, παρακολουθούσα, ο Δημήτρης Αρβανίτης και μου λέει “κυρία Φιλίνη, δεν έχουμε ξανασυνεργαστεί, αλλά θα σας ήθελα για μαμά του Μαλτέζου. Φυσικά είστε πιο νέα, αλλά θα τον υποστηρίξετε” μου είπε χαριτολογώντας. Του ζήτησα να μου στείλει τα σενάρια. Αυτό ήταν, ενθουσιάστηκα με την πλοκή» τονίζει η όμορφη ηθοποιός.

Ο ρόλος της θα είναι καταλυτικός και για το φινάλε της ιστορίας. «Υποδύομαι μια ηρωίδα που αναγκάζεται να αφήσει το παιδί της και να φύγει, γιατί ο άνδρας της είναι αλκοολικός και την κακοποιεί. Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού της έχει σκοπό να γυρίσει πίσω και να το πάρει.

Πηγαίνει στον Καναδά, γίνεται πλούσια και τρανή, αλλά ο άνδρα της δεν της δίνει τον γιο της.
Με τα χρόνια χάνει τα ίχνη του. Πληροφορείται από ντετέκτιβ που βάζει ότι το αγόρι της πέθανε, γυρίζει στην Ελλάδα, αλλά το ένστικτό της λέει ότι το παιδί της ζει. Ανακαλύπτει λοιπόν, αφού κάνει άνω-κάτω τους πάντες και τα πάντα, ότι ο τάφος του Μαλτέζου είναι κενός. Η Ελεν θα μείνει μέχρι το τέλος της ιστορίας και θα δώσει λύση στο μυστήριο» αποκαλύπτει η Ελένη Φιλίνη, η οποία υποδύεται έναν χαρακτήρα κόντρα στην προσωπικότητά της.

«Πολλοί με ρωτούν γιατί δεν έχω γίνει μητέρα. Γιατί ξέρω ότι ένα παιδί σημαίνει τεράστια ευθύνη. Η μάνα μου μου έλεγε πως όταν έρχεται το μωρό σου στον κόσμο το “εγώ” σου μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, γιατί τα παιδιά δεν μεγαλώνουν με χρήματα και δώρα, αλλά με αγάπη. Εδώ σκυλάκια και γατάκια έχω και για να μη στενοχωρηθούν οι διακοπές μου είναι πάντα τριήμερες» λέει η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso