Η μεγάλη επιστροφή της Δάρρα

SHOWBIZΗ μεγάλη επιστροφή της ΔάρραΠαρασκευή, Ιούνιος 20, 2014 - 17:59

Comeback στον χώρο που την ανέδειξε έκανε η Ισαβέλλα Δάρρα. Η μελαχρινή καλλονή που το 1997 είχε κερδίσει τον τίτλο της Μις Ευρώπη επιστρέφει όχι μόνο στη μόδα, αλλά και στη μουσική, και μάλιστα με πτυχίο.

Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» την εντόπισε πριν από λίγες μέρες στο Κολωνάκι, στη παρουσίαση του αρώματος της Χριστίνας Μήτση, καθώς ήταν ένα από τα μοντέλα που βρίσκονταν στην υποδοχή του κήπου της Βρετανικής Σχολής Αθηνών αρωματίζοντας

τους καλεσμένους. «Δεν ξέρω τι θα γίνει! Θα πάω όπου με... πάει» λέει η Ισαβέλλα στην «Espresso» σχετικά με τη διπλή της επιστροφή. «Δεν το έχω στο μυαλό μου. Οταν μου προτείνουν κάποια δουλειά η οποία μου αρέσει και είναι στο πλαίσιο που μπορώ, θα την κάνω» λέει, ενώ προτεραιότητά της παραμένει ο «μικρός της πρίγκιπας». «Ο γιος μου ο Αχιλλέας είναι πλέον 9 χρόνων και έχω περισσότερο χρόνο να κάνω πράγματα. Οταν ήταν πιο μικρός ήμουν συνέχεια από πάνω του και ήταν πολύ δύσκολο να δουλεύω παράλληλα. Και τώρα συνεχίζω να είμαι μαζί του συνέχεια, αλλά μπορώ να πάρω και μια ανάσα».

Οσον αφορά τη μουσική, η Ισαβέλλα είναι πλέον επαγγελματίας πιανίστρια και μπορεί να διδάξει. «Ολα αυτά τα χρόνια ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη μουσική. Εχω πλέον δίπλωμα στο πιάνο, είμαι καθηγήτρια. Αυτό που σκοπεύω να κάνω είναι να διδάξω. Από Σεπτέμβριο θα ξεκινήσω δυναμικά, μάλιστα έχω βρει και μαθητές».

Ενας ακόμη λόγος για να χαμογελά είναι κι η ηρεμία -και πάλι- στην προσωπική της ζωή. Πριν από καιρό οι φήμες έλεγαν πως η Ισαβέλλα και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Θεοφίλου περνούσαν κρίση στον γάμο τους, ωστόσο το ζευγάρι κατάφερε να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια. «Είμαστε μια χαρά και πιο καλά από ποτέ, δεν χρειάζεται όμως να το διαφημίζουμε. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ την προσωπική μου ζωή για να ακούγομαι» μας είπε λακωνικά η όμορφη Ισαβέλλα.

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα