Η συγγνώμη του Σταθούλη στην Αγγελική

SHOWBIZΗ συγγνώμη του Σταθούλη στην ΑγγελικήΠέμπτη, Νοέμβριος 12, 2015 - 14:13

Συγγνώμη από την Αγγελική Νικολούλη ζήτησε ο Νίκος Σταθούλης για τον προσβλητικό χαρακτηρισμό «Κατίνα» και την άγρια επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της. Μετανιωμένος ο βιογράφος του Αλέξανδρου Ιόλα για την οργισμένη διαδικτυακή του ανάρτηση, επανήλθε λίγες ώρες μετά με «λευκή σημαία».

Τα πικρά λόγια και οι δηλώσεις του εναντίον της Αγγελικής Νικολούλη, την οποία κατονόμασε ως «υπεύθυνη του δικαστικού διασυρμού του διάσημου γκαλερίστα», όπως είπε στην «Espresso», διαδέχτηκαν το

απόγευμα της Τετάρτης λόγια ειλικρινούς συγγνώμης. «Οδυνηρές μνήμες με οδήγησαν σε μια υπερβολή. Αδίκησα την Αγγελική Νικολούλη, χωρίς να έχω πρόθεση, με ανάρτησή μου την οποία κατέβασα ακαριαία. Συγγνώμη, Αγγελική. Οπως μου έμαθε ο μέντοράς μου Αλέξανδρος Ιόλας: "Μόνο οι γενναίοι ζητούν συγγνώμη. Οι δειλοί δεν ζητούν ποτέ"».

Στο χθεσινό φύλλο της «Εspresso», άλλωστε, ο Νίκος Σταθούλης είχε δηλώσει ότι αν η κυρία Νικολούλη του ζητούσε συγγνώμη, θα γινόταν η καλύτερη φίλη του. «Εκείνη συνέβαλλε στο να αποκτήσει ο συλλέκτης το κύρος του μύθου» ανέφερε.
Ομως, σε λιγότερο από 24 ώρες, ο γνωστός έμπορος τέχνης επανήλθε από μόνος του με post μεταμέλειας, ύστερα και από τα υπερασπιστικά σχόλια που δέχτηκε από θαυμαστές της «Μις Μαρπλ» στη σελίδα του στα social media.

Δήμητρα Δάρδα

Keywords
Τυχαία Θέματα