Η τραγουδίστρια και τα 20 χιλιάδες ευρώ από τον χλιδάτο Άραβα!

SHOWBIZΗ τραγουδίστρια και τα 20 χιλιάδες ευρώ από τον χλιδάτο Άραβα!Τρίτη, Δεκέμβριος 30, 2014 - 12:49

Από καλά ενημερωμένες πηγές μας της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας, θέλουν την εντυπωσιακή και καλλίγραμμη τραγουδίστρια να έχει "μπει στο μάτι" πάμπλουτου Άραβα.

Στη διάρκεια επίσκεψής του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται αυτήν την περίοδο στη Γλυφάδα, ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με τις ιδανικές αναλογίες της νεαρής τραγουδίστριας, όπου δεν δίστασε να κάνει αυτό που πράττουν όσοι έχουν μεγάλη οικονομική

άμνεση. Η πρόταση έγινε και η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ ελκυστική. Είκοσι χιλιάδες ευρώ στα χέρια της με αντάλλαγμα να περάσει μια βραδιά πάθους με τον Σεΐχη!
Και μπορεί αυτό το χρηματικό ποσό να δελέαζε πολλές άλλες νεαρές κοπέλες στο να πουν το ναι, όμως η Βασιλική Μπέλλου δεν..."ξεπουλιέται". Γιατί υπενθυμίζοντας σε όσους το έχουν ξεχάσει, το επάγγελμα της κοπέλας είναι τραγουδίστρια και όχι συνοδός πολυτελείας. Πάνω από το χρήμα και την δόξα υπάρχει η τιμή και η αξιοπρέπεια... Στοιχεία που σήμερα λείπουν και πολύς κόσμος έχει ξεχάσει τι σημαίνουν.

Η Βασιλική Μπέλλου να θυμίσουμε κατάγεται από την Πάργα, ωστόσο τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει καταφέρει να καταξιωθεί στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι, με όπλα τη γνήσια λαϊκή φωνή της και την εξωτερική εμφάνισή της. Η Βασιλική έχει σπουδάσει νοσηλευτική, όμως η μεγάλη αγάπη της για το τραγούδι την ώθησε να ασχοληθεί σε επαγγελματικό επίπεδο με αυτό! Εχει παρακολουθήσει μαθήματα θεωρίας στο Εθνικό Ωδείο και συνεχίζει τη φωνητική με τη Σοφία Βόσσου, η οποία την ανακάλυψε σε ένα από τα νυχτερινά κέντρα όπου τραγουδούσε. Από τότε βρίσκεται δίπλα της καθοδηγώντας την και δίνοντας τις συμβουλές της. Πέρα από το τραγούδι, η Βασιλική αγαπά ιδιαίτερα τον χορό, ενώ της αρέσει πολύ η μαγειρική.

Keywords
Τυχαία Θέματα