Καυτός Ιούνιος

ΑΘΛΗΤΙΚΑΚαυτός ΙούνιοςΤρίτη, Ιούνιος 20, 2017 - 13:12

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Σκόκο σε 10 μέρες (τελειώνει το πρωτάθλημα Αργεντινής) και Ρομέρο εδώ και τώρα θέλει ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ. Ο χρόνος τρέχει, η προετοιμασία πλησιάζει και ο Ισπανός τεχνικός θέλει να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τα ανοιχτά μέτωπα.
Διακαής πόθος είναι ο Νάτσο Σκόκο. Στις 25 Ιουνίου η Νιούελς υποδέχεται τη Γοδόι Κρους στο φινάλε του πρωταθλήματος και με δήλωσή του ο πρώην άσος της ΑΕΚ τόνισε πως ίσως πάει σε αυτό το ματς έχοντας πάρει την απόφαση για το μέλλον του. Πάντως, στην Αργεντινή τονίζουν πως η πρόταση που έχει καταθέσει η «Ενωση» στον Σκόκο είναι η καλύτερη. Συγκεκριμένα, ο ραδιοφωνικός σταθμός lt3.com.ar τονίζει πως «η πρόταση της ΑΕΚ είναι καλύτερη από εκείνες των Ιντεπεντιέντε και Σαν Λορέντζο».

Χρυσή τομή

Από εκεί και πέτρα, στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η μεταγραφή του Χάιμε Ρομέρο. Η «Ενωση» τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη και πλέον περιμένει να κλείσει το θέμα με την Οσασούνα. Ο Ρομέρο βρίσκεται σε επαφή με την ομάδα της Παμπλόνα, ώστε να λύσουν τη συνεργασία τους. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να έχει βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης να μείνει ελεύθερος. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας και ο Ισπανός εξτρέμ θα δώσει το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στις 26 Ιουνίου.

Εν τω μεταξύ, στο θέμα του Ντίντακ δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση, έστω και αν η El Último Líbero‏ στο twitter αναφέρει πως «ο Ντίντακ επιστρέφει στην Εσπανιόλ τις προσεχείς ημέρες. Θα έρθει με 1.500.000 ευρώ...».

Τέλος, η «Ενωση» θα αντιμετωπίσει τη βελγική ομάδα Γάνδη στο Ολυμπιακό Στάδιο, στις 19 Ιουλίου. Το εν λόγω φιλικό θα είναι πρόβα τζενεράλε πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις. Η Γάνδη, που πέρσι τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος Βελγίου, θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα