ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Χρυσούλα Διαβάτη

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Χρυσούλα ΔιαβάτηΤετάρτη, Ιανουάριος 23, 2019 - 13:57

❱❱ Δύο στα δύο! Βingo για τη Χρυσούλα Διαβάτη! Μετά τη δήλωσή της ότι δεν γνωρίζει την Κατερίνα Γερονικολού, επανήλθε δηλώνοντας άγνοια για το ποιος είναι ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Δεν τον γνωρίζω τον Αλέξη Γεωργούλη, συγχωρέστε με. Ξέρω ότι είναι ηθοποιός, δεν τον έχω δει ποτέ. Δεν τον ξέρω τον κύριο Γεωργούλη» είπε αυθόρμητα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η γλυκιά αδαημοσύνη της υπέροχης κυρίας

του θεάτρου για τους νεότερους συναδέλφους της φαίνεται πως πηγάζει από το ότι δεν βλέπει πολλή τηλεόραση, γεγονός που αποκάλυψε με ένα χαριτωμένο σχόλιο... γροθιά στο στομάχι! «Ποιος βλέπει τώρα τηλεόραση; Κάτι γριές και ηλικιωμένοι. Βλέπουν οι νέοι τηλεόραση;» αναρωτήθηκε ρητορικά στις δηλώσεις της, κατακεραυνώνοντας δημοσιογράφους και τηλεοπτικό κοινό, αφού εμμέσως πλην σαφώς έθεσε τον εαυτό της στη μερίδα των άγουρων, της πρώτης νιότης τηλεθεατών, που δεν ξημεροβραδιάζονται στον καναπέ παρακολουθώντας τα προγράμματα των καναλιών!

Πλάκα θα ’χει η τηλεοπτική Ελισάβετ Κεραντάρη Μαυροδιοβουνιώτη ή αλλιώς «Μπουμπού» στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» να ασχολείται όλη μέρα με το κινητό, μιλώντας στο Viber με τις φίλες της, τραβώντας selfies με duck face, αράζοντας με κολλητές στα πεζοδρόμια για μπίρες, πηγαίνοντας γυμναστήριο, κάνοντας νύχια, πιστολάκι στο μαλλί και ατέλειωτο shopping!

«Ορε, να ’σαν τα νιάτα, πουλί μου, δυο φορές, τα γηρατειά καμία»!

Keywords
Τυχαία Θέματα