ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Σίσσυ Χρηστίδου

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Σίσσυ ΧρηστίδουΤετάρτη, Ιούλιος 11, 2018 - 16:30

❱❱ Η Σίσσυ Χρηστίδου έσπασε τη σιωπή της: «Ναι, κάνω ρετούς στις φωτογραφίες μου». Αχός βαρύς ακούστηκε, πολλά κανόνια πέσαν σαν η γνωστή παρουσιάστρια...

... παραδέχτηκε, εμμέσως πλην σαφώς, πως... πειράζει εν τέλει τις διαδικτυακές πόζες της.

Τρία χρόνια μετά τον ντόρο που ξέσπασε στο διαδίκτυο, όταν παπαράτσι την «τσάκωσαν» σε παραλία της Χαλκιδικής

με μαγιό, καμπύλες και «πιασίματα», η σύζυγος του Θοδωρή Μαραντίνη αποφάσισε να πει (με καθυστέρηση) τη (μισή) αλήθεια, μια και κοντοζυγώνει ο καιρός που θα βγει στην τηλεόραση. Κι εκεί, τέρμα τα ψέματα.

«Για μένα είναι ξεκάθαρο πως στο κομμάτι της δουλειάς μου οι φωτογραφίες μου, που αφορούν ρούχα, μαγιό, καμπάνιες της εταιρίας μου, προφανώς και θα είναι ρετουσαρισμένες. Προωθούν ένα προϊόν. Οι φωτογραφίσεις για το fashion brand μου γίνονται από επαγγελματίες φωτογράφους, οι οποίοι κάνουν τη δουλειά που οφείλουν να κάνουν» εξήγησε σε συνέντευξή της η Σίσσυ Χρηστίδου για όλους εκείνους τους... κακεντρεχείς που της κάνουν αυστηρή κριτική και bullying μέσω διαδικτύου για τα κιλά της.

Και αντί να τερματίσει την κουβέντα για την εμφάνισή της, η Σίσσυ έκανε το λάθος να μιλήσει και για τις άλλες φωτογραφίες της, τις προσωπικές. «Τις φωτογραφίες προσωπικών μου στιγμών δεν τις έχω ρετουσάρει ποτέ» είπε. Τα παραπανίσια κιλά δεν είναι κάτι κακό! Οι μεσογειακές γυναίκες, άλλωστε, φημίζονται για τις καμπύλες τους και αυτό έχει τη χάρη του!

Ομως, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν τις θέλει. Αλλά, δυστυχώς ή ευτυχώς, τις έχει. Η μπαμπάτσικη τηλεοπτική εμφάνισή της στα Mad Video Music Awards ήταν ένα γερό ξάφνιασμα για όσους κοιτούσαν από τη μια μεριά τα πλάνα και από την άλλη τη σελίδα της στο Instagram.

Η αλήθεια της ζυγαριάς, δυστυχώς, δεν αλλάζει. Γι' αυτό καλύτερα ν' αγαπήσει τη Σίσσυ παρά να την... παραμυθιάζει.

Σίσσυ Χρηστίδου
Keywords
Αναζητήσεις
sissy kokkini
Τυχαία Θέματα