ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Άρη Μακρή

18:06 5/6/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Άρη ΜακρήΤετάρτη, Ιούνιος 5, 2019 - 18:06

❱❱ «Η Αννα Μαρία είναι κάφρος! Εχει ρευτεί μπροστά μου και εγώ μπροστά της, αλλά δεν έγινε την τρίτη μέρα της γνωριμίας μας» αποκάλυψε ο Αρης Μακρής για τη σύντροφό του Αννα Μαρία Βέλλη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star.

Κύριε Μακρή, συγχαρητήρια! Θα πρέπει

να είστε πολύ υπερήφανος για το κορίτσι σας, που είναι «κάφρος», όπως είπατε. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερο προσόν για ένα θηλυκό από το λεγόμενο «καφριλίκι». Διότι, τι να την κάνεις τη γυναίκα, Αρη μας, αν δεν πίνει μισό τελάρο μπίρες στην καθισιά της, κάνοντας στη συνέχεια διαγωνισμό για το πιο δυνατό ρέψιμο; Τι να την κάνεις, αν δεν πηγαίνει γήπεδο και δεν βρίζει σαν λιμενεργάτης, φτύνοντας σπόρια παράλληλα; Τι να την κάνεις, φίλτατε κύριε Αρη, αν δεν τρώει πιτόγυρα με φουλ έξτρα τζατζίκι, κρεμμύδι, και μετά δεν πέρδεται όσο πιο εκκωφαντικά μπορεί, γελώντας μπροστά στην παρέα ή στον σύντροφό της;

Τώρα, σε ό,τι αφορά την ανταλλαγή ρεψίματος, τι να σχολιάσουμε; Θα ρωτήσουμε μόνο ποιος από τους δύο ρεύτηκε τελικά καλύτερα... Στο μεταξύ, τρέμουμε να φανταστούμε ποια ήταν τα επόμενα στάδια (μετά το ρέψιμο!) στην πορεία της σχέσης σας, προκειμένου να αποκτήσετε τέτοια «καφρική» οικειότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα