ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Ιαν Στρατή

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Ιαν ΣτρατήΠαρασκευή, Μάιος 17, 2019 - 19:55

❱❱ «Δεν με ενδιαφέρει να συνεχίσω αυτή τη δουλειά για τα χρήματα και τους φαν, και αν είχα ακούσει τη γνώμη των άλλων, τώρα θα ήμουν στο σπίτι μου!» είπε ο Ιαν Στρατής σε συνέντευξή του στο «People».

Κύριε Στρατή, είστε πολύ ροκ και εναλλακτικός καλλιτέχνης και βέβαια υπεράνω δόξας και χρημάτων, και μπράβο σας. Ομως, από τη στιγμή που τα χρήματα και οι φαν δεν αποτελούν για εσάς προτεραιότητα ή κίνητρο, τότε γιατί επιλέξατε να κάνετε

μια δουλειά στην οποία τα δύο παραπάνω παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο; Αφού δεν θέλατε τη δόξα και το χρήμα, γιατί δεν αφήσατε show για show που να μην πάρετε μέρος, προκειμένου να σας γνωρίσει ο κόσμος καλύτερα και να αυξήσετε τους folllowers στο Instagram; Γιατί πήρατε μέρος στο «X-Factor»; Γιατί δεχτήκατε να συμμετέχετε στο «YFSF»; Γιατί δεν καθόσασταν στο σαλονάκι του σπιτιού σας να γρατζουνάτε την κιθαρίτσα σας και να λέτε ό,τι τραγούδια θέλετε; Ούτε θα σας πλήρωνε κανείς ούτε θα σας θαύμαζε!

Και επιπλέον «τώρα θα ήσασταν σπίτι σας», όπως είπατε χαρακτηριστικά, χωρίς να ακούτε τη γνώμη των άλλων, γιατί δεν θα τους είχατε δώσει ούτε την ευκαιρία αλλά ούτε και το δικαίωμα να έχουν και να εκφέρουν άποψη για εσάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα