ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Πάνο Ζάρλα

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Πάνο ΖάρλαΠαρασκευή, Ιούλιος 20, 2018 - 17:33

❱❱ Αυτά είναι! Ο νικητής του «Power of love» Πάνος Ζάρλας άνοιξε την καρδιά του και μοιράστηκε μαζί μας το δράμα που ζούσε στη «βίλα της αγάπης».

«Μπαίναμε στο ψυγείο για να σβήσουμε τις ορμές μας στο παιχνίδι» δήλωσε επιτέλους, λύνοντάς μας την απορία για το πώς την έβγαζε μέσα στο παιχνίδι... Ερώτημα βασανιστικό, που ταλαιπώρησε τηλεθεατές και τηλεθεατές όσους μήνες διήρκεσε το reality του Σκάι!

«Πώς ο Πάνος Ζάρλας,

έχοντας δίπλα του τη γυναίκα-πειρασμό Στέλλα Μιζεράκη, δεν κολάζεται;» «Για μένα ήταν πολύ δύσκολο. Είχα μάθει με τις σχέσεις μου να έχω έντονη σεξουαλική ζωή. Είμαι 27 ετών» συνέχισε να λέει -και να μας λύνει κι άλλο την απορία-, λες και κάποιος τον ανάγκασε να κάνει τη... θητεία του στη βίλα της Κωνσταντινούπολης.

Λες και δεν ήταν επιλογή του να βρεθεί εσώκλειστος εκεί, απαρνούμενος τα... εγκόσμια! Σας θυμίζουμε, αγαπητέ κύριε Ζάρλα, ότι για να στερηθείτε το σεξ, στο οποίο είστε τόσο ενεργός -κατά δήλωσή σας-, πληρωθήκατε αδρά, για να μην πω για τη θέση που εξασφαλίσατε στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Σκάι, παρέα πάντα με το αντικείμενο του πόθου σας Στέλλα Μιζεράκη - ή, αλλιώς, τον λόγο που κάθε τρεις και λίγο μπαίνατε στο ψυγείο!

Ωστόσο... let me think! To Σαββατοκύριακο, που είχατε έξοδο από το παιχνίδι, δεν; Τίποτα; Με καμιά; Καμιά Τουρκάλα δεν σας έκανε «κλικ» για να ικανοποιήσετε τη γενετήσια ορμή σας ή ο έρωτάς σας για την Κρητικοπούλα Στέλλα είναι τόσο δυνατός, που για χάρη της θα γινόσασταν μέχρι και μοναχός; Οπως και να ’χει, τέλος καλό, όλα καλά, κι εμείς μπορούμε πλέον να κοιμόμαστε ήσυχοι που δεν στερείστε πια το σεξ!

Keywords
Τυχαία Θέματα