«Κόλασε» την Τήνο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

18:45 6/7/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Κόλασε» την Τήνο η Ευρυδίκη ΒαλαβάνηΠαρασκευή, Ιούλιος 6, 2018 - 18:42

❱❱ «Σαν ναυαγοί ερωτευμένοι μέσα στ' όνειρο χαμένοι...» τραγουδούσε πριν από χρόνια ο Νίνο και κάπως έτσι δείχνουν στις φωτογραφίες και...

... οι full in love Κωνσταντίνος Βασάλος - Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κώστας Κοκκινάκης - Χριστίνα Κανελλοπούλου, σε κάποια δαντελένια παραλία της Τήνου!

Μπορεί

οι τρεις πρώην survivors, αλλά και η εντυπωσιακή σύντροφος του πολίστα να ταξίδεψαν στο νησί της Παναγιάς με αφορμή τον γάμο του Γιώργου Χρανιώτη, έμειναν όμως λίγο παραπάνω. Νέες φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι τα δύο ζευγάρια συνδύασαν το τερπνόν μετά του ωφελίμου κάνοντας μίνι διακοπές σε ένα από τα πιο όμορφα κυκλαδονήσια.

Χαλαροί, φορώντας τα μαγιό τους -των κοριτσιών ήταν ιδιαιτέρως σέξι-, απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα, αστειεύτηκαν μεταξύ τους και, φυσικά, έβγαλαν πολλές φωτογραφίες. Ο πιο νέος και πιο αθλητικός από τους άντρες της παρέας (βλέπε Κωνσταντίνος Βασάλος), όμως δεν κάθισε για πολύ στην ξαπλώστρα, αφού ανέβηκε σε μια σανίδα sup και μην τον είδατε!

Η καλή του από την παραλία τον κοιτούσε και τον καμάρωνε, δίχως να έχει καταλάβει φυσικά ότι ο φακός των παπαράτσι κατέγραφε τα πάντα.

Ευρυδίκη ΒαλαβάνηΚωνσταντίνος ΒασάλοςΤήνοςδιακοπέςΚώστας ΚοκκινάκηςΧριστίνα Κανελλοπούλου
Keywords
Τυχαία Θέματα