Λαχτάρησε στον Όλυμπο ο Γεωργούλης

«Ο,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό». Το παραπάνω hashtag έβαλε ο Αλέξης Γεωργούλης στην ανάρτηση, το βράδυ της Τρίτης, μιας φωτογραφίας του με σπασμένο πόδι και πατερίτσες. Ο γοητευτικός ηθοποιός, με τις διεθνείς περγαμηνές και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε ένα σοβαρό ατύχημα στον Όλυμπο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να χειρουργηθεί στη Λάρισα. Παρότι ο ίδιος απέφυγε να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον

λόγο που βρέθηκε στο μυθικό βουνό των 12 θεών και τις συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε στο πόδι, μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers του στο Instagram την αισιοδοξία του για την επόμενη μέρα, εκδηλώνοντας ακόμη μία φορά δημόσια την αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Θεσσαλία.

«Ευχαριστώ τον Όλυμπο για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό και τη Λάρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά» έγραψε ο Αλέξης Γεωργούλης κάτω από τη φωτογραφία του, με τη Ναταλία Γερμανού, τον Αργύρη Αγγέλου, την Ευρυδίκη και τη Νία Βαρδάλος να του εύχονται, μεταξύ πολλών άλλων, «περαστικά» και «σιδερένιος». Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια κι εκείνους που τον φρόντισαν, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, στην κλινική Animus Κυανός Σταυρός, στη Λάρισα.

Keywords
Τυχαία Θέματα