Λάκης με κόκκινο κραγιόν!

SHOWBIZΚάτια Δανδουλάκη: Εφτασα να φλερτάρω με την κατάθλιψηΛάκης με κόκκινο κραγιόν!Τρίτη, Νοέμβριος 18, 2014 - 16:30

Την ώρα που ακούγεται πως διαγωνιζόμενοι και χορογράφοι τρώνε τα... μουστάκια τους, ο Λάκης Γαβαλάς συνδυάζει το δικό του με κόκκινο κραγιόν. Ολα αυτά συμβαίνουν στον υπέροχο κόσμο του «Dancing with the stars 5». Τι ξεχώρισε στο προχθεσινό 4ο live του show;
Η

πάντα εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού που αποκάλυψε τους πλάγιους κοιλιακούς της αναδεικνύοντας την όμορφη δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. Ο έρωτας του Θεοχάρη Ιωαννίδη με την παρτενέρ του Αναστασία Δρακά που όπως όλα δείχνουν καλά κρατεί.
Η εμφάνιση των Boys and Noise που έδωσε ώθηση -είναι η αλήθεια- στην εκπομπή, αφού αυτή τη στιγμή θεωρείται το πιο αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας. Iσως η πρόσκλησή τους να ήταν κι ένα «χτύπημα» στο απέναντι νεανικό κοινό του «Music School».

Τα φλας και το μουστάκι

Την παράσταση έκλεψε το μουστάκι του Λάκη Γαβαλά πάνω από τα κατακόκκινα χείλη του, αφού ο εκκεντρικός επιχειρηματίας και μέλος της κριτικής επιτροπής φόρεσε κραγιόν για να συμπληρώσει την εμφάνισή του. Για πρώτη φορά συναντήσαμε το φαινόμενο «χορογράφος αποφασίζει να αποχωρήσει» για λόγους που δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστοί. Ο Βλαντιμίρ Μορότσκο, παρτενέρ της Νίκης Κάρτσωνα, είπε «αντίο» στο show και οι φήμες θέλουν ως λόγο την κακή σχέση που είχε με την παρουσιάστρια. Μάλιστα, λέγεται πως εκείνη δεν ήταν ευχαριστημένη από τις χορογραφίες που έφτιαχνε ο χορευτής.

Τελικά η λύση δόθηκε, καθώς η Νίκη από την ερχόμενη Κυριακή θα χορεύει με τον Gaetano Parisi, τον παρτενέρ της Χριστίνας Αλούπη, αφού το μοντέλο και δημοσιογράφος ήταν εκείνη που κρίθηκε ως ο πιο αδύναμος χορευτικός κρίκος και είδε την πόρτα της εξόδου.

Πώς μεταφράζεται όλο αυτό σε νούμερα τηλεθέασης; Το 4ο live του «Dancing with the stars 5» έφτασε το 26,1% στο σύνολο, ενώ τα νεανικά κοινά το φιλοδώρησαν με ένα 23,5%.

Ο αντίπαλος στο Mega, το «Music School» εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών και την περασμένη Κυριακή έκανε 23,7% στο γενικό σύνολο και 21,3% στις ηλικίες 15-44.

Κάτια Δανδουλάκη: Εφτασα να φλερτάρω με την κατάθλιψη
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 χρόνια δουλεύει ασταμάτητα και η ίδια εξήγησε τους λόγους σε συνέντευξή της στο «Down Town» Κύπρου. «Διότι πάσχω από ψυχαναγκασμό και πρέπει να δω ψυχίατρο» λέει η Κάτια Δανδουλάκη, που πίσω από το χαμόγελό της έκρυψε για μεγάλο διάστημα τη θλίψη της για την απώλεια του συντρόφου της ζωής της, Μάριου Πλωρίτη. «Τα τελευταία επτά χρόνια δούλευα για να μη σκέφτομαι κι έφτασα να φλερτάρω με την κατάθλιψη. Δεν ήθελα να βλέπω κόσμο, δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, απέκτησα διάφορες φοβίες, κάτι που δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ. Φοβόμουν να κάνω μπάνιο, επειδή νόμιζα ότι αν μπω στην μπανιέρα θα πνιγώ! Ερχονταν φίλοι να με δουν, συζητούσαν όλοι γύρω μου κι εγώ κοιτούσα το ταβάνι. Ηθελα να είναι πάντα κάποιος στο σπίτι, επειδή φοβόμουν ότι μπορεί να πάθω τίποτα και ταυτόχρονα δεν ήθελα να δω κανέναν. Δεν πήγαινα ούτε μέχρι το περίπτερο, διότι έβαζα με τον νου μου ότι μπορεί στη διαδρομή να γλιστρήσω και να πέσω» αποκαλύπτει με πάσα ειλικρίνεια και παραδέχεται πως πήρε φάρμακα προκειμένου να ξεπεράσει τις φοβίες της.

Ελισσάβετ Κυρίτση

Keywords
Τυχαία Θέματα