Λατρεία από το πλήθος για τους Pink Martini

ΡΕΠΟΡΤΑΖΛατρεία από το πλήθος για τους Pink MartiniΔευτέρα, Μάιος 19, 2014 - 16:49

Τραγούδησαν από τις γνωστές επιτυχίες τους μέχρι «Τα παιδιά του Πειραιά». Οι Pink Martini κατάφεραν για ακόμη μία φορά να παρασύρουν το ελληνικό κοινό στον ιδιαίτερο ρυθμό τους. Εχοντας συμπληρώσει φέτος 20 ολόκληρα χρόνια πορείας στα καλλιτεχνικά δρώμενα, το συγκρότημα από το Πόρτλαντ του Ορεγκον έκλεισε διπλό ραντεβού με τους Ελληνες την Παρασκευή και το Σάββατο, στο Gazi Live.

Οι

συναυλίες, που ήταν sold out, ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21.30, με τους Pink Martini να ερμηνεύουν μια ρετροσπεκτίβα των μεγαλύτερων επιτυχιών τους και να συνεχίζουν με κομμάτια από το καινούργιο άλμπουμ τους με τίτλο «Dream a little dream», το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο. Το πλήθος τους συνόδευσε σε πολλά σημεία των live, ενώ ο ενθουσιασμός κορυφώθηκε και τα δύο βράδια μόλις ακούστηκαν «Τα παιδιά του Πειραιά» του Μάνου Χατζιδάκι.

«Είμαστε σαν μουσικοί αρχαιολόγοι που ανασύρουμε μελωδίες και ρυθμούς από διάφορα μέρη του κόσμου και δημιουργούμε ένα είδος μοντέρνας μουσικής» έχει δηλώσει για το ύφος των Pink Martini ο ιδρυτής τους Τόμας Λόντερντεϊλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα