Λίγοι θυμήθηκαν τη «δασκάλα» Ελένη Θεοφίλου

17:04 9/2/2015 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΛίγοι θυμήθηκαν τη «δασκάλα» Ελένη ΘεοφίλουΔευτέρα, Φεβρουάριος 9, 2015 - 16:59

Λιγοστοί συγγενείς και φίλοι στο «αντίο» της αγαπημένης «δασκάλας» του θρυλικού ασπρόμαυρου σίριαλ της ΥΕΝΕΔ «Μεθοριακός σταθμός».

Η παρουσία μετρημένων στα δάχτυλα συναδέλφων της που αποχαιρέτησαν την 78χρονη Ελένη Θεοφίλου το μεσημέρι του Σαββάτου στο Γ' Νεκροταφείο προκάλεσε πίκρα στους συγγενείς της, οι οποίοι μιλούσαν

για μια σπουδαία και σεμνή καλλιτέχνιδα που στη δύση της ζωής της πάλευε με την άνοια.

Η Αννα Φόνσου, ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Τζουανόπουλος που συμμετείχε επίσης στον «Μεθοριακό σταθμό», ο Σπύρος Μπιμπίλας με την Πέρη Ποράβου, η Ελένη Ροδά, ο Κώστας Πρέκας, η Ελένη Καψάσκη, ο Βαγγέλης Παππάς (χορογράφος), ο Μάκης Κωστίνης, ο Αντώνης Τρικαμηνάς και ο Αντώνης Λαλάκος κρατώντας λευκά κρίνα και ζουμπούλια συνόδεψαν την αγαπητή κυρία του θεάτρου και της τηλεόρασης στην τελευταία κατοικία της με δάκρυα στα μάτια.

Η Ελένη Θεοφίλου τα τελευταία χρόνια νοσηλευόταν σε δημόσιο ίδρυμα στα Μελίσσια και αδυνατούσε
να θυμηθεί τις ένδοξες τηλεοπτικές και θεατρικές στιγμές της λόγω της νόσου Αλτσχάιμερ. Είχε πλέον καταπέσει και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως η ηλικιωμένη κυρία με τα υπέροχα μάτια και τη χαρακτηριστική φωνή ήταν η πολυφωτογραφημένη για την εποχή της ταλαντούχα ηθοποιός.
Από το πλευρό της δεν είχε λείψει ούτε μία ημέρα ο αδελφός της Τάσος Θεοφίλου, ο οποίος την ημέρα της κηδείας της ήταν απαρηγόρητος.

Η πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμιγκ», όπου είχε μεταφερθεί με αναπνευστικά προβλήματα πριν από λίγες μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα