Μαφιόζικη εκτέλεση ασφαλιστή μέσα στο γραφείο του στην Ξάνθη!

13:21 8/8/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΜαφιόζικη εκτέλεση ασφαλιστή μέσα στο γραφείο του στην Ξάνθη!Τετάρτη, Αύγουστος 8, 2018 - 13:15

❱❱ «Πάγωσε» η Ξάνθη στο άκουσμα της είδησης ότι ο πασίγνωστος στην πόλη ασφαλιστής Κώστας Δαλακούρας βρέθηκε νεκρός χθες το απόγευμα στο γραφείο του, με το σκηνικό να παραπέμπει σε μαφιόζικη εκτέλεση.

Ο 55χρονος άνδρας βρέθηκε αιμόφυρτος και πεσμένος στο γραφείο του, έχοντας πυροβοληθεί ώρες νωρίτερα στο στήθος και στην κοιλιά. Τον άτυχο ασφαλιστή βρήκε, σύμφωνα με το Xanthi2.gr, η κόρη

του μπαίνοντας στο γραφείο και φυσικά υπέστη ισχυρό σοκ.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που απέκλεισαν τον χώρο και προσπάθησαν να συλλέξουν στοιχεία και υλικό από κάμερες ασφαλείας. Οι έρευνες στρέφονται στο επαγγελματικό περιβάλλον του ασφαλιστή, αλλά και στον κοινωνικό του περίγυρο, καθώς τα πρώτα στοιχεία δείχνουν δολοφονία.

Μόλις στις 15 Ιουλίου ο Κώστας Δαλακούρας έγραφε γεμάτος αισιοδοξία στο facebook: «Ενας κύκλος έκλεισε μετά από 30 χρόνια!!! Κρατώ τα καλύτερα και τον σεβασμό μου στους άξιους συναδέλφους που γνώρισα και τη γνώση που αποκόμισα... Ετσι είναι η ελεύθερη αγορά!!! Οι επιλογές πολλές... Απόφαση το καλύτερο για τους ανθρώπους σου και την οικογένειά σου!!! Ενας νέος ΚΥΚΛΟΣ ξεκινά ελπίζω το ίδιο επιτυχημένος και καλύτερος!!!». Μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα, θα βρισκόταν ξαφνικά νεκρός από σφαίρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαφιόζικη, Ξάνθη,mafioziki, xanthi