Με φουσκωμένη κοιλιά στο σανίδι η Πηνελόπη

SHOWBIZΜε φουσκωμένη κοιλιά στο σανίδι η ΠηνελόπηΤρίτη, Νοέμβριος 3, 2015 - 13:24

Ο «πελαργός» έρχεται οσονούπω, αλλά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνεχίζει ακάθεκτη να δουλεύει τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. Πέρα από τις υποχρεώσεις της στο σίριαλ «Οι συμμαθητές», η ηθοποιός, που διανύει τον

έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, πρωταγωνιστεί στο sequel της παιδικής παράστασης «Ψαρόσουπα». Φορώντας ριχτά ρούχα για να κρύβουν όσο γίνεται τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, η 38χρονη Πηνελόπη έκανε πρεμιέρα στη σκηνή του θεάτρου «Δημήτρης Χορν», όπου έδωσε τον καλύτερο εαυτό της κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Από τις πιο τρυφερές στιγμές ήταν όταν ένας από τους συμπρωταγωνιστές της χάιδεψε τρυφερά την κοιλιά της στο τέλος της παράστασης, με την ηθοποιό να βάζει τα γέλια και να τον παίρνει αγκαλιά. Σημειώνεται ότι το sequel της «Ψαρόσουπας», σε σκηνοθεσία Αθανασίας Καραγιαννοπούλου, οι μικροί και μεγάλοι θεατές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια καινούργια ιστορία που εκτυλίσσεται στη «Βυθούπολη», τον φανταστικό κόσμο που έπλασε στο ομώνυμο έργο του ο συγγραφέας Γιώργος Δ. Λεμπέσης. Τίτλος αυτής, «Βρασίδας εναντίον Μπακαλιαράκου» και πέρα από την εγκυμονούσα πρωταγωνίστρια παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί Νίκος Αξιώτης, Νίκος Βατικιώτης, Πέτρος Βερβέρης, Λορίνα Κατσιώτη, Χριστιάννα Κουλιζάκη, Κίττυ Μαργαρίτη και Βάσια Μίχα.

Στην πρεμιέρα της Πηνελόπης δεν έδωσε το «παρών» ο σύντροφός της, Φώτης Μπερνάρντος, καθώς είναι χαμηλών τόνων και δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Οπως είναι γνωστό, πάντως, το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί πριν από τα γεννητούρια, ενώ έχουν καταλήξει και στο όνομα της κόρης τους: Λυδία.



Keywords
Αναζητήσεις
pinelopime.gr
Τυχαία Θέματα