Μενίδι: Νέα στοιχεία για τον φόνο του «νταή»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜενίδι: Νέα στοιχεία για τον φόνο του «νταή»Τετάρτη, Σεπτέμβριος 23, 2015 - 14:05

Να ψάξουν... αλλού για τον δολοφόνο του «νταή» του Μενιδίου προέτρεψε ανακρίτρια και εισαγγελέα ο θείος της 24χρονης Ελένης, η οποία περιμένει μέσα στη φυλακή το παιδί του θύματος.

Η «Espresso» αποκαλύπτει τι ισχυρίστηκε ο 48χρονος (κρίθηκε προφυλακιστέος) απολογούμενος στην 4η ειδική ανακρίτρια, μετά τη συμπληρωματική κατάθεση της ανιψιάς του που τον κατονόμασε ως δράστη της δολοφονίας του Μπάμπη.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι

σκότωσε τον «σκληρό» 33χρονο, που βρέθηκε μαχαιρωμένος στις 4 Φεβρουαρίου έξω από το νεκροταφείο Αχαρνών και κατηγόρησε την ανιψιά του Ελένη και την οικογένειά της ότι είναι «εθισμένοι στο ψέμα».

Την κάλυψε

Ωστόσο ο κατηγορούμενος (για ανθρωποκτονία από κοινού) κάλυψε την ανιψιά του: «Δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία. Η Ελένη, μικροκαμωμένη όπως είναι, δεν θα μπορούσε να σκοτώσει τον Μπάμπη. Αλλος το έκανε, όχι εγώ» φέρεται ότι είπε. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τη μοιραία νύχτα ήταν με τον γιο του.

Η ανακρίτρια έδωσε μεγάλη βαρύτητα στις διαφορές που φέρεται ότι είχαν οι δύο άντρες, καθώς -κατά πληροφορίες- τόσο ο 33χρονος όσο και ο 48χρονος θείος εκμεταλλεύονταν την 24χρονη εξωθώντας την στην πορνεία. Ο 48χρονος φέρεται ότι είχε απειλήσει το θύμα λέγοντας: «Αν την ξαναπειράξεις, θα σε σκοτώσω»!

Η νεαρή περιμένει από μέρα σε μέρα να κρατήσει το παιδί, καρπό -όπως λέει- της σχέσης της με τον δολοφονημένο. Με τα νέα στοιχεία και λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, αναμένεται τις επόμενες μέρες να καταθέσει αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής της κράτησης, όπως δήλωσε ο συνήγορός της Γιάννης Μαρακάκης.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Keywords
Αναζητήσεις
menidi
Τυχαία Θέματα