Μια ισορροπημένη σειρά το «Με τα παντελόνια κάτω»

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της πετυχημένης εβδομαδιαίας σειράς του Mega «Με τα παντελόνια κάτω» και από την πρώτη στιγμή κατάφερε να ξεχωρίσει. Μιλώντας για τη σειρά, που έχει καταφέρει να τρελάνει τα μηχανάκια τηλεθέασης, λέει: «Είναι μια ισορροπημένη δουλειά, χαριτωμένη, είναι αισιόδοξη και τρυφερή. Αν αυτό που νιώθουμε εμείς το νιώσει και ο τηλεθεατής, θα είμαστε ευτυχής».

Τώρα πώς κρίνει το γεγονός ότι στα τόσα τουρκικά έρχεται μια ελληνική σειρά να φέρει την αλλαγή και να δείξει ότι γίνονται και πάλι

δουλειές, εκείνος απαντάει: «Είναι παρήγορο, τουλάχιστον. Το ότι ξεκίνησαν ελληνικές δουλειές είναι το πρώτο σημαντικό βήμα. Ο Βασίλης Θωμόπουλος ισορρόπησε αυτή τη δουλειά, και μάλιστα εν μέσω της κρίσης. Αυτό φαίνεται και από το σενάριο που είναι καλοφτιαγμένο, αλλά ισορρόπησε και αισθητικά και υποκριτικά την όλη δουλειά και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι έχει και καλό γούστο και μέτρο».

Οσο για το αν θα καταφέρει να βρει τη χρυσή τομή με την κόρη της τηλεοπτικής του συντρόφου, εκείνος αποκαλύπτει: «Θα υπάρχει πάντα ένας διαρκής πόλεμος. Η σειρά θα μπορούσε να είναι πιο σκληρή, πιο μαύρη, αλλά το ότι είναι πιο φωτεινή με τη συμβολή του Βασίλη Θωμόπουλου είναι πολύ καλύτερο. Εχει γκρίνια, έχει σαρκασμό με τα ίδια μας τα προβλήματα, δεν είναι μια σειρά έξω από την πραγματικότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα