Μικρός Σβαρτζενέγκερ ένας 7χρονος Ιρλανδός

12:00 8/4/2014 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΜικρός Σβαρτζενέγκερ ένας 7χρονος ΙρλανδόςΤρίτη, Απρίλιος 8, 2014 - 11:45

Ωχριά ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ μπροστά σε ένα αγόρι από την Ιρλανδία που παραδίδει μαθήματα... six-pack λίγο προτού γιορτάσει τα όγδοα γενέθλιά του. Χωρίς να κάνει bodybuilding, ο μικρός Μπράντον Μπλέικ έχει καταφέρει να χτίσει το σώμα που κάποιοι άλλοι αποκτούν έπειτα από πολυετή άρση βαρών και λήψη ειδικών σκευασμάτων.


Αντί να παίζει με τα τουβλάκια και τα αυτοκινητάκια του, το μικρό αγόρι, που ζυγίζει μόλις 25 κιλά, προτιμάει

να χοροπηδάει πάνω στο τραμπολίνο του και να επιδίδεται σε ένα πρόγραμμα «calisthenics» (ειδικές ασκήσεις χωρίς όργανα).


Ο επτάχρονος Μπράντον έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές -και θαυμάστριες - μέσω της σελίδας του στο Instagram, όμως ποτέ δεν θα περίμενε ότι θα προσέλκυε την προσοχή του γνωστού bodybuilder Φρανκ Μεντράνο.


Ο Αμερικανός, που έχει εντυπωσιάσει με τις υπεράνθρωπες γυμναστικές ασκήσεις του, είδε τυχαία μια φωτογραφία του Μπλέικ στο ίντερνετ και αμέσως την κοινοποίησε στη δική του σελίδα σχολιάζοντας: «Είναι ωραίο να βλέπεις ότι επηρεάζεις μια τόσο νέα γενιά. Ελπίζω ο μικρός να ζήσει μια ζωή γεμάτη χαρά και υγεία».


Σε χρόνο ρεκόρ η φωτογραφία του μικρού κοινοποιήθηκε άλλες 5.500 φορές! «Ο Μπράντον ενθουσιάστηκε που τον πρόσεξε ο ήρωάς του. Οχι ότι το χρειαζόταν, όμως του έδωσε ακόμη πιο ισχυρό κίνητρο» δήλωσε ο πατέρας του μικρού, Μαρκ, αποκαλύπτοντας ότι το σούπερ γυμνασμένο σώμα του είναι αποτέλεσμα προσπαθειών των τελευταίων μόλις δώδεκα μηνών! «Είναι ένα πολύ δραστήριο αγόρι που χρειάζεται να το ενθαρρύνουμε να μην κάνει γυμναστική για να παίξει και λίγο με το Xbox του! Πλέον αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς. Ακόμη κι εγώ είχα βάλει πολλά κιλά και ο Μπράντον με παρακίνησε να τα χάσω»!


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

Keywords
Αναζητήσεις
φρανκ μεντρανο
Τυχαία Θέματα