Μυστήριο με το πτώμα 20χρονου

11:47 4/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΜυστήριο με το πτώμα 20χρονου Πέμπτη, Αύγουστος 4, 2016 - 11:46

Βρέθηκε η σορός νεαρού Βούλγαρου στη Στυλίδα με τραύματα από... καβούρια

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η ανακάλυψη του πτώματος ενός νεαρού που βρέθηκε μέσα στη θάλασσα στην περιοχή Καλόγερος στη Στυλίδα, όπου τα πρώτα στοιχεία έδειχναν ως θύτες τα... καβούρια!

Μία εβδομάδα απαιτήθηκε μέχρι να βρουν οι αστυνομικοί την άκρη του νήματος και να ταυτοποιήσουν τον 20χρονο Βούλγαρο, ο οποίος διέμενε προσωρινά σε χωριό της δυτικής Φθιώτιδας.

Η υπόθεση είχε κινητοποιήσει τις Αρχές, καθώς στο πτώμα υπήρχαν

τραύματα από δαγκωματιές καβουριών στο πρόσωπο και το κάτω χείλος. Ωσπου να εκδοθούν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Ωστόσο, το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο άτυχος νεαρός χτύπησε κάνοντας βουτιά στη θάλασσα, έχασε τις αισθήσεις του και στη συνέχεια πνίγηκε, ενώ τα τραύματα από τα καβούρια έγιναν όταν ήταν ήδη νεκρός.



Πάντως, οι λιμενικές Αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά την υπόθεση, καθώς υπάρχουν αναπάντητα αρκετά ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του 20χρονου, που ξεκίνησε μαζί με άλλους ομοεθνείς του από το χωριό Γραμμένη της δυτικής Φθιώτιδας για την περιοχή της Στυλίδας, όπου άλλοι έκαναν μπάνιο και άλλοι ψάρευαν.

Οι μαρτυρίες λένε ότι ο 20χρονος απομακρύνθηκε κάποια στιγμή από τους άλλους για να κάνει μπάνιο. Ομως ήταν εξαφανισμένος επί ώρες και οι φίλοι του, που τον αναζήτησαν, υπέθεσαν ότι έφυγε χωρίς να τους ενημερώσει. Τις επόμενες ημέρες τον έψαξαν τόσο στο χωριό όσο και στη Στυλίδα, αλλά δεν τον βρήκαν. Ωστόσο, όπως ανέφεραν, δεν κατέφυγαν στην Αστυνομία, γιατί νόμιζαν ότι είχε φύγει για Βουλγαρία, αφού συνήθιζε να περιφέρεται εδώ κι εκεί χωρίς να κάθεται πολύ καιρό στο ίδιο μέρος και χωρίς να ενημερώνει τους δικούς του για τις μετακινήσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα