Νυφούλα η μοναχοκόρη του Αυτιά, μακριά από τα φλας της δημοσιότητας

19:32 3/9/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΝυφούλα η μοναχοκόρη του Αυτιά, μακριά από τα φλας της δημοσιότηταςΔευτέρα, Σεπτέμβριος 3, 2018 - 19:32

❱❱ Ο μπαμπάς δεν της χάλασε το χατίρι! Ο Γιώργος Αυτιάς σεβάστηκε την επιθυμία της κόρης του ο γάμος της να μην πάρει δημοσιότητα κι έτσι δεν μοιράστηκε με τον κόσμο το ευχάριστο αυτό νέο!

Η μοναχοκόρη του δημοφιλούς δημοσιογράφου παντρεύτηκε την Κυριακή 26 Αυγούστου σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και το χαμόγελο του πατέρα της έφτανε μέχρι τα αυτιά!

Η Αντιγόνη Αυτιά, τραπεζικό στέλεχος, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό

της καρδιάς της Παναγιώτη Αναγνωστάκη, μαθηματικό και επικεφαλής προγραμματιστή μεγάλης ιδιωτικής εταιρίας. Σύμφωνα με τη «Real Life», το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στο Κτήμα Ορίζοντες στο Κορωπί, μακριά από τις κάμερες, με καλεσμένους μόνο καλούς φίλους και συγγενείς. Ο αγαπημένος παρουσιαστής, που συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μαρία και τον γιο τους Αλέξανδρο, παρέδωσε την κόρη του στον γαμπρό του με εμφανή στο πρόσωπό του τη συγκίνηση. Και η συγκίνηση αυτή κράτησε σε όλη τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής...

Στη δεξίωση που ακολούθησε ο ευτυχής μπαμπάς συνομιλούσε συνεχώς με συγγενείς και φίλους, ενώ οι μουσικοί και οι Κρητικοί λυράρηδες -καθώς ο γαμπρός είναι από τα Χανιά- έδιναν το πρόσταγμα. Το γλέντι ξεκίνησε με την Αντιγόνη και τον Παναγιώτη να σέρνουν πρώτοι το χορό, ως είθισται, και τη ρακή να ρέει άφθονη!

Keywords
Αναζητήσεις
αντιγονη αυτια τραπεζικο στελεχος, αντιγονη αυτια
Τυχαία Θέματα