Ο Ελληνας της σούπερ διατροφής!

Φυτά, φύκια, μπαχαρικά, φρούτα και βασιλικός πολτός είναι μερικά από τα «υπερ-όπλα» της ελληνικής εταιρείας Astra Medical Hellas Superfoods, που ιδρύθηκε το 2003 από τον Γιάννη Λιακόπουλο.

Με «σήμα κατατεθέν» το Ιπποφαές Eubias, η επιχείρηση κατάφερε να αποκτήσει εντυπωσιακή αναγνώριση σε μικρό χρονικό διάστημα στην εγχώρια αγορά, ενώ τα τελευταία περίπου τρία χρόνια εξάγει τα προϊόντα της στα τέσσερα

σημεία του πλανήτη. Στην κεντρική Εύβοια, στο χωριό Πήλι, οι καλλιέργειες αφορούν 2.000 δέντρα ιπποφαούς, 2.000 δέντρα αρώνιας και 2.000 δέντρα γκότζι μπέρι. Στον ίδιο χώρο, συνολικής έκτασης περίπου σαράντα στρεμμάτων, βρίσκονται και οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας με γραφεία έκτασης 330 τ.μ.

Με την ολοκλήρωση των έργων, συνολικής επένδυσης δύο εκατ. ευρώ, πρόκειται να δοθεί η ευκαιρία στο ευρύ κοινό να επισκέπτεται τις εταιρικές καλλιέργειες και να πληροφορείται για τους φυσικούς τρόπους καλλιέργειας των φυτών. Η Astra Medical Hellas Superfoods αποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής που τα προϊόντα της έχουν περάσει τις διαδικασίες του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων και πωλούνται νόμιμα στις ΗΠΑ. Να σημειωθεί ότι η σειρά Superfoods διατίθεται επίσης στην Κύπρο, ενώ υπάρχει συμφωνία για αντιπροσώπευση στην Τουρκία και συζητήσεις με την Αυστραλία, τον Καναδά, την Τανζανία και τη Σλοβενία.

Τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία, μέσω των τμημάτων πώλησης Νοτίου και Βορείου Ελλάδος, αλλά και μέσω των φαρμακαποθηκών. Ολα τα προϊόντα Superfoods παρασκευάζονται σύμφωνα με: GMP, ISO9001:2008, ISO 22000:2005, TSE και non-GMO, ενώ όσα αποτελούν συμπληρώματα διατροφής έχουν αριθμό γνωστοποίησης κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Να σημειωθεί ότι η εταιρεία βραβεύτηκε πέρυσι ως «Κορυφαία ανερχόμενη ελληνική εταιρική επωνυμία» από τα Superbrands, ενώ πρόσφατα έλαβε τιμητική διάκριση για την καθιέρωση των υπερτροφών στην Ελλάδα στο πλαίσιο του διήμερου Φαρμακευτικού Συνεδρίου Hellas PHARM 2013.

ΞΑΝΘΗ ΓΟΥΝΑΡΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα