Ο γόης έπεσε στα... γόνατα!

15:51 6/1/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΟ γόης έπεσε στα... γόνατα!Παρασκευή, Ιανουάριος 6, 2017 - 15:00

Κλάψτε, κορίτσια, ο Μπουράκ Οζτσιβίτ παντρεύεται! Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής της δημοφιλούς -και στη χώρα μας- σειράς «Kara Sevda» έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Φεχριγιέ Εβτζέν ύστερα από δύο χρόνια σχέσης.

Aπό την
Ελισσάβετ Κυρίτση

Μάλιστα, ο γοητευτικός Τούρκος ηθοποιός, ο οποίος βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στην Ελλάδα και αποθεώθηκε από θαυμάστριες

κάθε ηλικίας, γονάτισε και της πρόσφερε το πολυπόθητο δαχτυλίδι παρουσία φίλων του, κατά τη διάρκεια του πάρτι γενεθλίων του σε γνωστό ξενοδοχείο της Τουρκίας.

Η έκπληξη της Φεχριγιέ ήταν μεγάλη, αφού, όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα, δεν είχε ιδέα για τα σχέδια του συντρόφου της.

Η φωτογραφία του γονατισμένου Μπουράκ και της έκπληκτης Φεχριγιέ έκανε τον γύρο του διαδικτύου αμέσως, σκορπώντας... θλίψη στις φαν του γοητευτικού ηθοποιού, ο οποίος επανέφερε στη μόδα το μουστάκι! Πρόσφατα το ζευγάρι έκανε μαζί διακοπές, χωρίς να αποκαλύψει βέβαια πού (το τοπίο ωστόσο ήταν χιονισμένο και ρομαντικό), ενώ, αν και ανάρτησαν φωτογραφίες από τα ίδια σημεία, δεν υπήρχε ούτε ένα κοινό στιγμιότυπό τους στο Instagram.

Το αστείο, δε, είναι πως μετά την πρόταση γάμου, κάτω από τις αναρτήσεις του Τούρκου σταρ βρήκαμε ακόμη και... αυτοπροτάσεις καταστημάτων με είδη γάμου, καθώς θέλουν να αναλάβουν τις ετοιμασίες του κοσμικού γεγονότος!

Keywords
Τυχαία Θέματα