Ο Μακόναχι έγινε φαλακρός

SHOWBIZΟ Μακόναχι έγινε φαλακρόςΤετάρτη, Οκτώβριος 7, 2015 - 12:53

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του ηθοποιού για τις ανάγκες της νέας ταινίας του

Με μπιροκοιλιά και μέτωπο που έχει... απλωθεί σχεδόν μέχρι το πίσω μέρος του κεφαλιού του εμφανίστηκε ο Μάθιου Μακόναχι στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Οχι, ο 45χρονος πρωταγωνιστής, που είναι -μεταξύ άλλων- γνωστός για τους αριστοτεχνικά σμιλεμένους κοιλιακούς του, δεν «χάλασε» εν μια νυκτί. Απλώς μεταμορφώθηκε πολύ πειστικά για τις ανάγκες της νέας ταινίας του με τίτλο «Gold», όπου υποδύεται τον επιχειρηματία

Κένι Γουέλς, ο οποίος αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και ταξιδεύει στη ζούγκλα της Ινδονησίας αναζητώντας χρυσό για να «ξελασπώσει».

Η ταινία, που είναι η πρώτη που κάνει ο σκηνοθέτης του «Syriana» Στίβεν Γκάγκαν, έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια, επικεντρώνει στο απολύτως πραγματικό σκάνδαλο του 1993, κατά το οποίο η καναδική εταιρία εξόρυξης Bre-X Minerals Ltd ανακοίνωσε ψευδώς την ανακάλυψη ενός τεράστιου κοιτάσματος χρυσού στο Μπουσάνγκ της Ινδονησίας.

Οταν έχασε 25 κιλά

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός μεταμορφώνεται εντυπωσιακά για τις ανάγκες ενός ρόλου του. Ο Μακόναχι κέρδισε το Οσκαρ για τον ρόλο του στην ταινία του 2013 «Dallas Buyers Club», για τον οποίο χρειάστηκε να χάσει 25 κιλά προκειμένου να δείχνει σαν άνθρωπος που έχει καταβληθεί από τον ιό HIV. «Εγώ πηγαίνω πάντα εκεί που ο ρόλος που παίζω απαιτεί» είχε δηλώσει σχετικά κατά την παρουσίαση της σειρά ρούχων του Just Keep Livin τον περασμένο Απρίλιο.
Τώρα λοιπόν ξύρισε το επάνω μέρος του κεφαλιού του και στη συνέχεια του τοποθέτησαν προσθήκη φαλακρού με ολίγον από μαλλί, ενώ δεν έχασε τους κοιλιακούς του. Η κοιλιά και το «σωσίβιο» είναι τεχνητά, όπως φτιαχτή είναι και η μύτη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα