Ο «τελευταίος χορός» για τον Βισκαδουράκη

TV GOSSIPΟ «τελευταίος χορός» για τον ΒισκαδουράκηΤρίτη, Δεκέμβριος 2, 2014 - 17:00

Τα μικρά ταλέντα της μουσικής έδειξαν την... πλάτη τους στους αντίπαλους celebrities του χορευτικού σόου. Εκεί που είχαμε συνηθίσει το «Dancing with the stars» να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της Κυριακής, φαίνεται ότι φέτος βρήκε τον δάσκαλό του. Το «Music school» ξεπέρασε σε τηλεθέαση το φιλανθρωπικό talent show χορού τόσο στο σύνολο όσο και στα νεανικά κοινά. Συγκεκριμένα, τα νεαρά ταλέντα του Mega συγκέντρωσαν τηλεθέαση 28,3% στο σύνολο και 26,5% στις ηλικίες

15-44, ενώ τα αντίστοιχα νούμερα για τους celebrities χορευτές στον ΑΝΤ1 ήταν 26,1% και 22,8%.

Φαίνεται ότι η απαστράπτουσα Δούκισσα Νομικού, ο εκκεντρικός Λάκης Γαβαλάς και τα ζευγάρια του πέμπτου κύκλου της εκπομπής δεν καταφέρνουν να κεντρίσουν την περιέργεια των τηλεθεατών, οι οποίοι προχθές είδαν τον Θανάση Βισκαδουράκη να αποχωρεί. Ο ηθοποιός μάλλον δεν περίμενε ότι θα ήταν εκείνος που θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου, γεγονός που έγινε αντιληπτό αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Ο Θανάσης δεν είχε και πολλή διάθεση να μιλήσει με την παρουσιάστρια, η ο οποία κατέβαλλε προσπάθεια να του φτιάξει το κέφι.

Κατά τα άλλα, η Μορφούλα Ντώνα ήταν εκείνη που έκλεψε την παράσταση με την άψογη εκτέλεση της χορογραφίας της, αν και ο Γιάννης Λάτσιος έκρινε ότι η πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής έχει δρόμο μπροστά της. Από την άλλη, ο Φάνης Λαμπρόπουλος -έχει χάσει αρκετά κιλά- με τη στήριξη του ισχυρού fan club του έχει καταφέρει να παραμείνει στο σόου, ενώ στο... τσακ γλίτωσε την αποχώρηση η σέξι Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα