Ο «Τίγρης» κάνει τώρα μεταγραφές χορηγών...

Την ώρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης καθόταν καμαρωτός και υπερήφανος στον μόλο του λιμανιού του Πειραιά περιμένοντας να δέσει το... καράβι από παίκτες (με καπετάνιο τον Σαβιόλα!) που έφερε φέτος στον Ολυμπιακό, ελάχιστα μέτρα πιο πέρα, στα γραφεία της Aegean,

στην Ακτή Κονδύλη 10, ο Δημήτρης Μελισσανίδης κάπνιζε αμέριμνος το πούρο του... Η αναμονή του Μαρινάκη στο λιμάνι αποτελεί σχήμα λόγου στο πρόλογό μας, αλλά το αναμμένο πούρο του «Τίγρη», πιστέψτε μας, ανταποκρίνεται σε πραγματική σκηνή.

Πολύ απλά διότι τον ηγέτη της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή, που η ομάδα του βρίσκεται στη Γ' κατηγορία, δεν τον αγγίζουν οι ηχηρές προσθήκες στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Ο Μελισσανίδης αυτόν τον καιρό κάνει τις δικές του ηχηρές μεταγραφές. Και δεν εννοούμε τον Πέτρο Μάνταλο και την πιτσιρικαρία (με ταλέντο και μέλλον) που μαζεύει στην ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς. Εννοούμε τους ισχυρούς «συμπαίκτες» που φέρνει στο πλευρό του, όπως για παράδειγμα ο Γιάννης Συγγελίδης της Βιαμάρ, ο κουμπάρος του «γάμου» της Ενωσης με τον Μάνταλο. Ο Συγγελίδης έγινε επίσημος χορηγός του «Δικεφάλου» και σαν κι αυτόν ο Μελισσανίδης σκοπεύει άμεσα να προσαρτήσει και άλλους (πολλούς) στην «κιτρινόμαυρη» επικράτεια.

Γ. ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα