Οι κουκουλοφόροι με την... μπογιά!

17:32 8/7/2014 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΟι κουκουλοφόροι με την... μπογιά!Τρίτη, Ιούλιος 8, 2014 - 17:30

Με το... έτσι θέλω μπούκαρε μια ομάδα 10 ατόμων που φορούσαν μαύρα ρούχα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους χθες στα γραφεία της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Ελενας Ράπτη, που βρίσκονται επί της οδού Εγνατίας στη Θεσσαλονίκη, στο ύψος της πλατείας της Καμάρας!

Αφού αιφνιδίασαν τους συνεργάτες της βουλευτού της Ν.Δ. που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γραφείο, οι άγνωστοι δράστες πέταξαν παντού λαδομπογιές και φέιγ βολάν,

κατέστρεψαν έπιπλα, υπολογιστές, μηχανήματα και προκάλεσαν φθορές στους τοίχους. Συγχρόνως φώναζαν συνθήματα κατά του νομοσχεδίου για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας και των βουλευτών που το ψηφίζουν, όπως «να κλείσουν οι φυλακές» και «όσοι ψηφίζουν έχουν ονόματα και διευθύνσεις». Αμέσως μετά αποχώρησαν, αφήνοντας έντρομο το προσωπικό του γραφείου, ενώ στην είσοδο της πολυκατοικίας τούς περίμεναν και άλλα άτομα με τα οποία έφυγαν μαζί.

«Σκοπός αυτής της επίθεσης ήταν να χρησιμοποιήσουν το πρόσωπό μου για να εκφοβίσουν και να εκβιάσουν όλους τους συναδέλφους βουλευτές της πλειοψηφίας, ώστε σήμερα (σ.σ.: χθες) να μην ψηφίσουν το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που προβλέπει, μεταξύ άλλων, αυστηρότερο καθεστώς μεταχείρισης όσων ποινικών κρατουμένων κρίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια, δηλαδή για την ασφάλεια κάθε πολίτη, ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας» σημείωσε σε ανακοίνωσή της αμέσως μετά την επίθεση η Ελενα Ράπτη, σπεύδοντας να τονίσει: «Οπως πάντοτε, έτσι και τώρα θα πράξω αυτό που μου επιβάλλει η συνείδησή μου και το χρέος μου απέναντι στους πολίτες. Να συμβάλλω στη δημιουργία μιας ασφαλέστερης κοινωνίας για όλους τους Ελληνες».

Η Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργεί προανάκριση για την επίθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα