Οι σκέψεις του Μαρίνου

19:22 1/8/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΟι σκέψεις του ΜαρίνουΤρίτη, Αύγουστος 1, 2017 - 19:22

Στη μία άκρη του μυαλού του Μαρίνου Ουζουνίδη οι μεταγραφές και στην άλλη η κρίσιμη ρεβάνς με την Γκαμπάλα στο Μπακού.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει να επικεντρωθεί στη δεύτερη μάχη με τους Αζέρους, αλλά οι Τέεμου Πούκι και Γκαμπριέλ Σίλβα δεν τον αφήνουν.

Εξάλλου, είναι διακαείς οι πόθοι του για την ενίσχυση της επίθεσης και του αριστερού άκρου της άμυνάς του, αντίστοιχα. Η Μπρόντμπι θα αποφασίσει για

την τύχη του 27χρονου Φινλανδού φορ και η Ουντινέζε για εκείνη του 26 ετών Βραζιλιάνου μπακ. Μέχρι τότε ο τεχνικός των «πρασίνων» θα πονοκεφαλιάζει.

Πηγές από τη Δανία ανέφεραν ότι ο Πούκι βρίσκεται μια ανάσα από το «Τριφύλλι», ωστόσο η πρόταση των «πρασίνων» στην Μπρόντμπι είναι της τάξεως των 700.000 ευρώ και δεν φαίνεται να την ικανοποιεί.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται για να επέλθει η συμφωνία. Σύμμαχος του Παναθηναϊκού ο παίκτης, που έχει συμφωνήσει με το «Τριφύλλι» για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ. Στον Παναθηναϊκό ελπίζουν να είναι χαρμόσυνα τα μηνύματα από την Ιταλία.

Προτιμάει τον ΠΑΟ

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, που δεν υπολογίζεται από την Ουντινέζε, προτιμά την προοπτική του Παναθηναϊκού και του ελληνικού πρωταθλήματος από εκείνη της Κολόμπους και τους MLS. Ο,τι κι αν συμβεί τελικά στις δύο αυτές μεταγραφικές υποθέσεις, ο Ουζουνίδης θα πρέπει να πάει με «καθαρό» μυαλό στο Μπακού. Εξάλλου, το υπέρ 1-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά για τους «πρασίνους», αν επαναπαυτούν.

Στα αγωνιστικά, κανονικά (μετά την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας που είχε υποβληθεί) προπονήθηκε χθες ο Γιώργος Κουτρουμπής. Θεωρείται δύσκολο να ξεκινήσει στην εντεκάδα, ωστόσο υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι μπορεί θα βρίσκεται στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αζερμπαϊτζάν.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα