Ολα του γάμου δύσκολα

14:32 6/9/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΟλα του γάμου δύσκολαΤετάρτη, Σεπτέμβριος 6, 2017 - 14:32

Τα... άπλυτά τους στη φόρα έβγαλαν η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα και η σύζυγός της Τζούλια Λεμίγκοβα. Η ομοφυλόφιλη παλαίμαχη τενίστρια και η πρώην Μις Ρωσία μίλησαν ανοιχτά για τον γάμο και τα... προβλήματά τους σε ντοκιμαντέρ του Channel 4.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η 45χρονη Ρωσίδα, η 60χρονη Μαρτίνα έχει εθισμό στα μέσα κοινωνικής

δικτύωσης και συγκεκριμένα στο twitter, ξοδεύοντας αρκετό χρόνο της ημέρας διαβάζοντας «τιτιβίσματα». Επίσης αποκάλυψε ότι η διάσημη τενίστρια έχει τρέλα με τα αντρικά καπέλα του μπέιζμπολ!

Η καθαριότητα

Από την πλευρά της, η Ναβρατίλοβα δεν αντέχει τη μανία που έχει το... άλλο της μισό με την καθαριότητα! Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο τους συναντήθηκαν πρώτη φορά πριν από 17 χρόνια σε ένα γκέι μπαρ στο Παρίσι. Πριν από περίπου δύο χρόνια το ομοφυλόφιλο ζευγάρι πραγματοποίησε λαμπερό γάμο στο ξενοδοχείο «Peninsula» της Νέας Υόρκης με υψηλούς καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ήταν η Αμερικανίδα ηθοποιός Μπρουκ Σιλντς.

Σε παλαιότερή της συνέντευξη η Λεμίγκοβα είχε αναφέρει για τις δύο κόρες της από δύο προηγούμενες σχέσεις της πως από την πρώτη στιγμή που έμαθαν ότι είναι ζευγάρι με τη Ναβρατίλοβα, της είπαν ότι θα έπρεπε οι δυο τους να μείνουν μαζί. Ετσι κι έγινε!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα