Ούτε «γεια» η Καϊλή με τον εφοπλιστή πρώην φίλο της

SHOWBIZΤο τετ α τετ στο IslandΟύτε «γεια» η Καϊλή με τον εφοπλιστή πρώην φίλο τηςΣάββατο, Ιούνιος 18, 2016 - 15:00

Τα κοσμικά events την περασμένη εβδομάδα στα νότια προάστια διαδέχθηκαν με ταχύτητα φωτός το ένα το άλλο.

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, παρά την ξαφνική νεροποντή, πραγματοποιήθηκαν στον Αστέρα Βουλιαγμένης με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του restaurant-bar Forty, ιδιοκτησίας Γιάννη Μαρακάκη.

Εκεί βρέθηκε όλη η παρέα του γνωστού δικηγόρου, που περνά τον ελεύθερο χρόνο της στην πλαζ του πολυτελούς ξενοδοχείου, αλλά και πολλοί άνθρωποι της τηλεόρασης.

Ανάμεσά τους και η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, την οποία η στήλη πέτυχε κάποια στιγμή να απολαμβάνει ένα ποτήρι λευκό κρασί δίπλα στο κύμα.

Τα φλας στην Τζούλια

Στην ολοκαίνουργια ψαροταβέρνα Ψαρώσαμε, στη Γλυφάδα, η στήλη εντόπισε την περασμένη Κυριακή τη φλογερή σταρ των ελληνικών αισθησιακών ταινιών Τζούλια Αλεξανδράτου. Η Τζούλια κατέφθασε φορώντας ένα σούπερ κοντό, μαύρο φόρεμα, ανοίγοντας ακόμη περισσότερο την όρεξη των θαμώνων!
Και μέσα σε όλα αυτά είχαμε και απρόσμενα τετ α τετ! Η Εύα Καϊλή, που είχε βρεθεί την περασμένη Τετάρτη στο Island, έπεσε (όλως τυχαίως) στον πρώην σύντροφό της Πασχάλη Διαμαντίδη. Η ξανθιά ευρωβουλευτής και ο νεαρός εφοπλιστής δεν αντάλλαξαν μεταξύ τους ούτε «γεια»!

Keywords
Τυχαία Θέματα