Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΑΣΤΡΑΠέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015Πέμπτη, Οκτώβριος 8, 2015 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Οι συναντήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο θα είναι αρκετά δύσκολες. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε συζητήσεις, γιατί είναι απαραίτητο να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας. Το παρασκήνιο που θα υπάρχει φέρνει πολλά απρόοπτα, οπότε μη δημιουργήσετε εντάσεις και αναταραχές.

ΤΑΥΡΟΣ: Περνώντας από διάφορα στάδια χωρίς να καθυστερείτε, θα βάλετε τα πράγματα σε τάξη και θα γίνετε πιο δημιουργικοί. Οι ρυθμοί σας στον εργασιακό τομέα αλλάζουν ταχύτατα και πλέον θα ενεργείτε με περισσότερο νεύρο και με ισχυρότερη θέληση σε όλα

τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είχατε αρκετές επιτυχίες σε αυτά που προσπαθήσατε να διορθώσετε, ενώ οι αποτυχίες που βιώσατε δεν αποδεικνύουν δικές σας λανθασμένες ενέργειες, αλλά υποδηλώνουν την άγνοια των βαθύτερων αιτιών του εκάστοτε προβλήματος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καινούργιες γνωριμίες θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας κάνουν να νιώσετε πιο δυναμικοί. Είστε έτοιμοι να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Συνεργαστείτε με ανοιχτά χαρτιά και να είστε σίγουροι πως δεν θα βγείτε χαμένοι.

ΛΕΩΝ: Η κοινωνικότητά σας θα παίξει τον πρώτο ρόλο, ακόμα και αν απλώς θέλετε να φλερτάρετε. Πείτε αλήθειες και πάρτε πρωτοβουλίες για να λύσετε κάποια θέματα που σας ενοχλούν. Ορισμένες καταστάσεις θα προκαλέσουν ανατροπές στα σχέδιά σας, αλλά θα σας δυναμώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μερικά προβλήματα με αγαπημένα πρόσωπα θα σας απομακρύνουν προσωρινά από κοντά τους. Επειτα από ώριμη σκέψη, πάρτε σοβαρές αποφάσεις που θα καταλήξουν σε κάποιες συμφωνίες. Μην έχετε συνέχεια παράπονα, γιατί η γκρίνια οδηγεί σε προστριβές.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε προτού πάρετε οριστικές αποφάσεις όσον αφορά οικονομικές συναλλαγές σας. Μην πιστεύετε όποια υπόσχεση σας δίνουν, ενώ ξέρετε ότι δεν έχει αντίκρισμα. Δείτε την πραγματικότητα ως έχει και σταματήστε να ζείτε μέσα σε ουτοπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μερικές σχέσεις σας χρειάζονται αλλαγές για να προχωρήσουν και να έχουν διάρκεια. Θα γίνει μια αναμόρφωση στη ζωή σας και οι διαδικασίες ανανέωσης δεν θα είναι τόσο εύκολες. Ολα έχουν τον τρόπο τους για να γίνουν, όπως επίσης και το αντίστοιχο τίμημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει πάση θυσία να συγκεντρωθείτε και να δουλέψετε εντατικά για να γίνουν όλα όπως πρώτα. Οι αιφνίδιες αλλαγές σε σχέδια θα σας προκαλέσουν άγχος και αστάθεια στις σχέσεις σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και ελέγξτε προσεκτικά τι συμβαίνει γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε τα λάθη για να μη δημιουργηθούν απρόσμενες καταστάσεις. Μην επιμένετε στις απόψεις σας όταν βλέπετε πως κανείς δεν έχει τη διάθεση να σας καταλάβει. Οι ειδήσεις που θα λάβετε δεν θα είναι όλες απαραίτητα καλές για εσάς και θα σας δυσκολέψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ως διά μαγείας θα ανακαλύψετε τις βαθύτερες αξίες των προβλημάτων σας και θα πάρετε τη μεγάλη απόφαση να τα καταπολεμήσετε από τη ρίζα τους, για να βρείτε πάλι την ψυχική σας ηρεμία.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε μια προσπάθεια να ενισχύσετε την τύχη σας, που δεν σας έχει εγκαταλείψει. Η πιθανότητα να αδράξετε σημαντικές ευκαιρίες όσον αφορά τα σχέδιά σας θα είναι μεγάλη. Βοηθήστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα