Πέφτει η αυλαία και έρχονται στο φως μυστικά και ψέματα

TV GOSSIPΠέφτει η αυλαία και έρχονται στο φως μυστικά και ψέματαΤετάρτη, Ιούνιος 11, 2014 - 17:33

Το «Κάτω Παρτάλι» άφησε γερό στίγμα στον τηλεοπτικό χάρτη και έκανε τα βράδια της Δευτέρας μας εντελώς σουρεάλ. Απίθανα σχεδιασμένοι χαρακτήρες, ατάκες που έγιναν συνθήματα και πλοκή γεμάτη ανατροπές αποτελούν τη συνταγή της επιτυχίας, κάνοντας τη σειρά να ξεχωρίσει με διαφορά. Υστερα από μια σεζόν γεμάτη πρωτιές, έφτασε η στιγμή να ρίξει αυλαία. Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου που θα μεταδοθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 22.20, ακόμη

περισσότερα μυστικά θα αποκαλυφθούν. Κατωπαρταλιώτες και Αθηναίοι παίρνουν μεγάλες αποφάσεις για τη ζωή τους και τακτοποιούν τις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Εκμυστηρεύσεις

Ο Μανώλης εκμυστηρεύεται στη Νεκταρία ποιος πραγματικά είναι. Η Βίβιαν συντετριμμένη από τις αποκαλύψεις για τον Θανάση ψάχνει τρόπο διαφυγής από το χωριό. Ο Κωνσταντίνος εκδικείται με τον χειρότερο τρόπο τον Διαμαντή. Και η Μοσχούλα ολοκληρώνει την εξομολόγησή της στην αγαπημένη της κόρη, αποκαλύπτοντας μυστικά και ψέματα που στοίχειωναν την ίδια και το Κάτω Παρτάλι. Ανάμεσα σ' αυτά θα αναφερθεί και στο κλουβί που φοράει στο κεφάλι της και είχε γίνει θέμα συζήτησης όλο τον χειμώνα. Κι αυτό όμως κρύβει το δικό του μυστικό. Η σειρά θα ανανεώσει το ραντεβού με τους τηλεθεατές για του χρόνου και μάλιστα από το δεύτερο μισό της σεζόν και μετά.

«Ηταν πολύ ευχάριστη εμπειρία και ανυπομονώ να ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα το φθινόπωρο για τη συνέχεια της σειράς» λέει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην «Espresso», ενώ μιλάει και για το φινάλε του πρώτου κύκλου. «Ολοι θα παίξουμε κάποιο ρόλο στο να αποκαλυφθούν μυστικά. Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να κάνει πράγματα που δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να τα κάνει».

Στην κορυφή με τηλεθέαση 51,6%

Η σειρά με το πιο σκοτεινό χωριό της φετινής -και όχι μόνο- σεζόν συγκέντρωσε μέσο όρο τηλεθέασης 51,6% στο γενικό σύνολο, ενώ στο νεανικό κοινό 15-44 έφτασε το 56,7%. Οι γυναίκες ειδικά φαίνεται ότι λάτρεψαν το μυστήριο του «Κάτω Παρταλιού», καθώς στα κοινά ηλικιών 15-24 και 25-44 η τηλεθέαση άγγιξε το 73,2% και 60,9% αντίστοιχα. Το mini site της σειράς απογειώθηκε από τους φανατικούς χρήστες και για τον μήνα Μάιο μέτρησε 2.363.984 page views και 1.497.520 video views.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα