Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο σήμερα τα «Κλεμμένα όνειρα»

TV GOSSIPΠρεμιέρα με διπλό επεισόδιο σήμερα τα «Κλεμμένα όνειρα»Δευτέρα, Δεκέμβριος 1, 2014 - 15:53

Η αλλαγή δεν θα φέρει... κούρεμα! Από σήμερα επιστρέφει ξανά στη ζώνη του lead in η ναυαρχίδα του Mega «Κλεμμένα όνειρα». Η σειρά που είχε τρελάνει τα μηχανάκια τηλεθέασης σε κάθε προβολή τώρα επιστρέφει με καινούργιο κύκλο επεισοδίων, στην ώρα που είχε καθιερωθεί στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού. Σήμερα λοιπόν οι φανατικοί του σίριαλ θα απολαύσουν ένα διπλό επεισόδιο στις 18.00 και από αύριο -και κάθε μέρα στις 19.00- θα έχουν την ευκαιρία

να παρακολουθούν τις νέες συγκλονιστικές περιπέτειες των πρωταγωνιστών, που αν κρίνουμε και από το τρέιλερ, έρχονται να καθηλώσουν τους θεατές.


Ο Δημήτρης Αρβανίτης, από το promo του νέου κύκλου ήθελε να δώσει μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να δούμε αλλά και πώς η αγωνία ακόμη μία σεζόν θα χτυπάει κόκκινο στο φινάλε κάθε επεισοδίου. Οσον αφορά την κυπριακή σειρά «Ονειρο ήταν», η οποία εξοστρακίζεται από τη ζώνη του lead in, δεν κόβεται, αλλά αλλάζει μέρα. Οι ήρωες του σίριαλ, η κακοποιημένη και ταλαιπωρημένη Ηβη (Δανάη Σκιάδη) και ο ψυχολόγος της ο Αντώνης (Παναγιώτης Μπουγιούρης), οι οποίοι στα επόμενα επεισόδια θα φορέσουν βέρα στο δεξί, θα μας συντροφεύουν πλέον από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στις 19.00, δίνοντας τη σκυτάλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού της Μεσογείων.


Μάλιστα η παραγωγή έχει αρκετά ακόμη επεισόδια για να ολοκληρωθεί και να ρίξει τελικά αυλαία τον Φεβρουάριο. Τέλος, να σημειωθεί ότι η σειρά «Ονειρο ήταν» σημείωνε ποσοστό 15% στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης και 9,6% στα νεανικά κοινά. Ετσι κρίθηκε ότι έπρεπε να αντικατασταθεί άμεσα από τα «Κλεμμένα όνειρα» που έχουν μεγαλύτερη δυναμική και θα βοηθήσουν σημαντικά και το καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, καθώς και για να κατακτήσουν ξανά την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης, όπως είχε συμβεί την προηγούμενη σεζόν.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα