Πυρά Κλούνεϊ για τις δωρεές

ΚΟΣΜΟΣΠυρά Κλούνεϊ για τις δωρεές Δευτέρα, Απρίλιος 18, 2016 - 16:23

Την αυτοκριτική του έκανε εμμέσως πλην σαφώς ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε ό,τι αφορά τα υπέρογκα ποσά που δαπανώνται στις προεκλογικές εκστρατείες των κομμάτων.

Μόλις μία ημέρα αφότου ο ίδιος και η σύζυγός του Αμάλ (φωτό) ήταν οικοδεσπότες σε δείπνο για τη συγκέντρωση χρημάτων για την εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον, η συμμετοχή στο οποίο ανά ανά ζευγάρι προσκεκλημένων ανερχόταν στα 313.000 ευρώ, ο Αμερικανός ηθοποιός εξέφρασε ανοιχτά τη διαφωνία

του για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας των υποψηφίων.

«Είδαμε μερικούς διαδηλωτές χθες βράδυ, όταν παρκάραμε στο Σαν Φρανσίσκο, κι έχουν δίκιο που διαδηλώνουν. Εχουν απόλυτο δίκιο. Πρόκειται για ένα αισχρό ποσό» ανέφερε ο Κλούνεϊ, ο οποίος, αν και υποστηρικτής της Κλίντον, δεν δίστασε να εξάρει τη στάση του αντιπάλου της Μπέρνι Σάντερς.

Ο γερουσιαστής του Βερμόντ σφυροκοπεί την Κλίντον για τις εκδηλώσεις μέσω των οποίων συγκεντρώνει μεγάλα ποσά αλλά και για την αποδοχή μεγάλων δωρεών. «Οταν η εκστρατεία του Σάντερς μιλάει γι' αυτό, έχει απόλυτο δίκιο. Είναι γελοίο το ότι πρέπει να έχουμε τέτοια χρηματικά ποσά στην πολιτική. Συμφωνώ απόλυτα» πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα