Ράλλη - Ελεύθερη και ωραία

SHOWBIZΡάλλη - Ελεύθερη και ωραίαΔευτέρα, Ιανουάριος 28, 2019 - 16:55

❱❱ Ο Αναδιώτης «κάρφωσε» σε εκπομπή τον χωρισμό της Ράλλη από τον Μαυρίδη

«Πρόδωσε» τον χωρισμό τους! Ο Νίκος Αναδιώτης, καλεσμένος της εκπομπής «Τι λέει;», άφησε να εννοηθεί ότι ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη δεν είναι πλέον μαζί.

Οι δυο τους ήταν από τα ζευγάρια που συζητήθηκαν πολύ από το καλοκαίρι,

που ξεκίνησε η σχέση τους, όταν γνωρίστηκαν στην πρωινή εκπομπή την οποία η όμορφη μελαχρινή παρουσίαζε μαζί με τον καλό φίλο και υπεύθυνο εν τέλει για αυτή τη γνωριμία Νίκο Αναδιώτη. Το τελευταίο διάστημα, όμως, το ένα μετά το άλλο τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους, κάτι που στη συνέχεια διαψεύστηκε στην πρωινή εκπομπή του Star.

Μια ατάκα του Νίκου Αναδιώτη στην εκπομπή «Τι λέει;», όμως, έριξε και πάλι λάδι στη φωτιά! Οταν η Ελένη Τσολάκη ρώτησε τον καλεσμένο της γι’ αυτό το... προξενιό που έκανε στους δύο φίλους του, Γιώργο και Νικολέττα, εκείνος δεν αποδέχτηκε τη λέξη «προξενιό», λέγοντας ότι δεν θέλει να το πάρει πάνω του που δεν πέτυχε! «Προξενιό... όχι ακριβώς, για να μην το πάρω και πάνω μου που δεν πέτυχε, γιατί δεν ξέρω τι ξέρεις και τι δεν ξέρεις. Κοινός γνωστός ήμουν και των δύο» είπε χαρακτηριστικά ο Αναδιώτης.

Την ώρα που ο γοητευτικός πρώην Nomad «κάρφωνε» τον χωρισμό του ζευγαριού, η Νικολέττα κολυμπούσε ανάμεσα σε... ουρανοξύστες! Η παρουσιάστρια άφησε για λίγο την Ελλάδα και τα τηλεοπτικά πλατό, και πήγε να χαλαρώσει στην Κουάλα Λουμπούρ, καλεσμένη της εκπομπής του Νίκου Κοκλώνη. Εκεί, στη μαλαισιανή πρωτεύουσα, βάλθηκε να τρελάνει τους followers της με τη φωτογραφία που ανέβασε και τη δείχνει σούπερ σέξι να απολαμβάνει το μπάνιο της στην πισίνα προφανώς κάποιου ουρανοξύστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα