Ροζ σκάνδαλο «έφαγε» τη Μάρα από το θέατρο

SHOWBIZΡοζ σκάνδαλο «έφαγε» τη Μάρα από το θέατροΠέμπτη, Δεκέμβριος 4, 2014 - 16:09

Η θεατρική συνεργασία τους έληξε προτού αρχίσει, εξαιτίας μιας φήμης που τους ήθελε ζευγάρι! Η Μάρα Δαρμουσλή έγινε έξαλλη με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, τα οποία ανέφεραν ότι έχει δεσμό με τον Ιάκωβο Μυλωνά και ακύρωσε την εμφάνισή της στην παράσταση που θα έπαιζε μαζί του με τίτλο «Χωρίς ανάσα» και θα ανέβαινε στις 22 Δεκεμβρίου στο νέο θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος.
Η ηθοποιός, σε ανάρτηση της στο facebook, με την οποία θέλησε να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, άφησε αιχμές ότι ο συμπρωταγωνιστής της χρησιμοποίησε «κίτρινες προωθητικές ενέργειες», με σκοπό να διαφημιστεί η παράσταση. Αντίθετα, ο Ιάκωβος Μυλωνάς μιλώντας στην «Espresso» περί του... ροζ σκανδάλου που ξέσπασε όχι μόνο δεν συμφωνεί με αυτή την άποψη, αλλά δηλώνει: «Η αποχώρησή της είναι ένα εντελώς δικό της θέμα, το οποίο δεν κατανοώ».


Ολα άρχισαν πριν από λίγες μέρες, όταν η Μάρα Δαρμουσλή και ο Ιάκωβος Μυλωνάς εμφανίστηκαν μαζί σε εστιατόριο του Χαλανδρίου, όπου έβγαλαν φωτογραφίες με στόχο «να λειτουργήσουν ως προπομπός για την επικείμενη θεατρική συνεργασία τους», όπως αναφέρει στο ποστ της η ηθοποιός και μας το επιβεβαιώνει και ο Μυλωνάς. Οταν όμως κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες (σε αυτές οι δύο συνάδελφοι ποζάρουν απλά στον φακό, με τον Ιάκωβο να αγκαλιάζει φιλικά τη Μάρα), κάποιοι φαντάστηκαν ότι πρόκειται για νέο ειδύλλιο στη showbiz και όχι για μια κοινή έξοδο δύο συνεργατών.


«Από την πρώτη στιγμή δήλωσα αντίθετη και κάθετη στην εμπλοκή μου σε οποιαδήποτε “προβολή” με τη μέθοδο των ροζ ή κίτρινων δημοσιεύσεων - φημολογιών. Ομως συνέβη... Τέτοιου τύπου προωθητικές ενέργειες για ένα καλλιτεχνικό προϊόν νόησης και πνεύματος δεν αποτελούν διαφήμιση, αντιθέτως υποτιμούν και υποβιβάζουν την όποια προσπάθεια, πηγάζουσα από αγάπη και μεράκι για το θέατρο. Αυτή η νοοτροπία και αισθητική δεν με αφορά και αποχωρώ» τόνισε -μεταξύ άλλων- στην ανάρτησή της η Δαρμουσλή.


Είναι αλήθεια πως μία ημέρα πριν από την οργισμένη αντίδραση της ηθοποιού είχαμε επικοινωνήσει με τον Ιάκωβο Μυλωνά και τον είχαμε ρωτήσει για τις φήμες περί ειδυλλίου. Η απάντησή του ήταν αρνητική και μας τόνισε ότι οι δυο τους είναι μόνο επαγγελματικό ζευγάρι. Σε νεότερη επικοινωνία μας χτες, ύστερα από την αποχώρηση της συμπρωταγωνίστριάς του, είπε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς η Μάρα εξέλαβε το θέμα των φημολογιών, οι οποίες ξεκίνησαν από ένα συγκεκριμένο μπλογκ και αναπαράχθηκαν χωρίς να με ρωτήσει κανείς, εκτός βέβαια από εσάς, που σας ξεκαθάρισα από προχτές ότι δεν τρέχει τίποτα πέραν της συνεργασίας μας. Η κυρία Δαρμουσλή πέρασε από οντισιόν για να πάρει τη δουλειά και επιλέχτηκε γιατί πραγματικά έκανε για τον ρόλο. Πάντως το έργο θα ανεβεί και η Μάρα θα αντικατασταθεί από άλλη ηθοποιό».

Αλκίνοος Μπουνιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα