Σίγουρη για το Mega η Kάτια Δανδουλάκη!

Πόλεμος για τα... μάτια της Κάτιας Δανδουλάκη. Μήλον της Εριδος φαίνεται ότι έχει γίνει η αγαπητή πρωταγωνίστρια για τα δύο μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια. Μπορεί ο ΑΝΤ1 να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στο τηλεοπτικό τοπίο με τις μεταγραφές που ανακοινώνει και το Mega να χάνει ένα ένα τα δυνατά του χαρτιά, ωστόσο όλα δείχνουν ότι η Μεσογείων παίρνει τη ρεβάνς, αφού πρόλαβε και έκλεισε την Κάτια Δανδουλάκη ως κεντρική πρωταγωνίστρια της νέας τηλεοπτικής σειράς

«Το σπίτι της Εμμας». Αγνωστο λοιπόν παραμένει το γεγονός αν θα τη δούμε να κάθεται και πάλι στην καρέκλα του κριτή στο «Dancing with the stars 4» που θα ξεκινήσει στο πρώτο μισό της σεζόν.

Μπορεί η δημοφιλής πρωταγωνίστρια να είχε εκφράσει την επιθυμία να ζήσει ξανά αυτήν τη μοναδική εμπειρία του φαντασμαγορικού σόου, όμως επιθυμεί να κρατήσει τις δυνάμεις της, αφού και πέρυσι λόγω φόρτου εργασίας έπαθε υπερκόπωση και βρέθηκε στο νοσοκομείο. Ετσι λοιπόν φέτος, έχοντας ήδη κλείσει με το Mega για την τηλεοπτική σειρά, θέλει -σύμφωνα με πληροφορίες- να έχει μια πιο χαλαρή χρονιά, με όχι τόσο πιεσμένους χρόνους και με πολλές απαιτήσεις και υποχρεώσεις, για να μπορέσει να αφοσιωθεί σε αυτά που έχει αποφασίσει να κάνει. Πάντως, δεν αποκλείεται τελικά να κάνει μια... παραχώρηση και να τη δούμε και πάλι στο «Dancing», αφού η ηθοποιός λάτρεψε το show και θα ήθελε να καθίσει ξανά στη θέση του κριτή.

Στην κριτική επιτροπή θα είναι και η Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αυτό το διάστημα. Οσο για το ποιοι θα φορέσουν τα παπούτσια του χορού φέτος, ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν συζητήσει είναι μεταξύ άλλων οι Ευαγγελία Αραβανή, Ελενα Ασημακοπούλου, Μάρκος Σεφερλής, Ολγα Λαφαζάνη, Χρύσπα, Ελένη Τσολάκη, Ράνια Κωστάκη, Χριστίνα Σάλτη, Ολγα Φαρμάκη και Κώστας Ευριπιώτης.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα