Σκότωσαν 93χρονη και μετά πήγαν για μπάνιο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣκότωσαν 93χρονη και μετά πήγαν για μπάνιοΤρίτη, Ιούλιος 26, 2016 - 14:51

Για 600 ευρώ έβαψαν τα χέρια τους με αίμα κι έπειτα πήγαν για... μπάνιο στη θάλασσα! Οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 93χρονης από τρεις νεαρούς Ρομά, που τη χτύπησαν μέχρι θανάτου και έκρυψαν το πτώμα της τυλιγμένο με σεντόνια κάτω από το κρεβάτι της στους Σοφάδες Καρδίτσας, προκαλούν ανατριχίλα.

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν το έγκλημα λίγα 24ωρα μετά την ανεύρεση της άτυχης 93χρονης Φωτεινής Ι. και πέρασαν χειροπέδες στους τρεις νεαρούς Ρομά. Πρόκειται για δύο 20χρονους και έναν 19χρονο, σε βάρος των οποίων

σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της ληστείας. Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή Καρδίτσας, προκειμένου να απολογηθούν.

Παρακολούθηση

Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, αφού παρακολουθούσαν τον χώρο και τις κινήσεις της γριούλας, εισέβαλαν τις πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής στο σπίτι της από την ανασφάλιστη είσοδο, με σκοπό να τη ληστέψουν. Την ξυλοκόπησαν αλύπητα, για να τους πει πού έκρυβε χρήματα, έπειτα προσπάθησαν να την πνίξουν με ένα μαξιλάρι και την αποτελείωσαν στραγγαλίζοντάς την! Στη συνέχεια τύλιξαν το πτώμα της με σεντόνια και το έκρυψαν κάτω από το κρεβάτι του υπνοδωματίου της.

Οταν τελείωσαν με τη σορό, οι νεαροί δολοφόνοι έψαξαν ανενόχλητοι το σπίτι, βρήκαν 600 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Οι δύο πήγαν σε συγγενείς τους στην περιοχή Μαύρικα, όπου διανυκτέρευσαν, ενώ ο τρίτος πήγε με την οικογένειά του στη Νέα Αγχίαλο του Βόλου για να κάνει μπάνιο! Ωστόσο, άφησαν στον τόπο του εγκλήματος πολλά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Το γεγονός ότι οι δύο ήταν σεσημασμένοι για άλλα αδικήματα οδήγησε τους αστυνομικούς στην άμεση ταυτοποίησή τους.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα