ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Κατερίνα Παπακώστα

14:59 9/7/2018 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Κατερίνα ΠαπακώσταΔευτέρα, Ιούλιος 9, 2018 - 14:56

❱❱ Με μια... αυθόρμητη φωτογραφία από το μπαλκόνι του σπιτιού της η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα υπενθυμίζει ότι εργάζεται αδιαλείπτως για...

... τα αποκαλυπτήρια του νέου πολιτικού σχηματισμού που θα παρουσιάσει στους πολίτες και τους ψηφοφόρους. Με τη λεζάντα «Λοιπόν, τηλέφωνο και επικοινωνία για το Ν.Ε.Ο., αλλά με ρέγουλα... Σάββατο γαρ!» να συνοδεύει τη φωτογραφία

στο twitter, η ανεξάρτητη βουλευτής επιχειρεί να στείλει το πολιτικό της μήνυμα με πολύ «προχώ» στιλ. Αψογες γάμπες πρώτο πλάνο, ξυπόλητη, επιμελώς ατημέλητη, επιμελείται από το μπαλκόνι του σπιτιού της και την πολυθρόνα της τις λεπτομέρειες για την παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα που θα ονομάζεται ΝΕΟ.

Κυρία Παπακώστα, μας είστε συμπαθέστατη -και σας αγαπάμε και σας εκτιμάμε-, ωστόσο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο επικεφαλής ενός νέου πολιτικού σχήματος που είναι στα σκαριά πρέπει να πείσει ότι αυτό έρχεται για να δώσει λύσεις στα άλυτα προβλήματα και να συμπληρώσει τα πολλά κενά στην πολιτική ζωή.

Ο σχεδιασμός του πρέπει να γίνεται με προσοχή και πλήρη επιστημονική υποστήριξη αναφορικά με τις θέσεις του. Δεν εκπέμπει και το καλύτερο μήνυμα η εικόνα που δείχνει ότι το νέο κόμμα «στήνεται» από το μπαλκόνι του σπιτιού πάνω σε μια μπαμπού πολυθρόνα όσο και αν οι ψηφοφόροι χρειάζονται κάτι νέο. Δεν είναι κατ' ανάγκη πιο σύγχρονο το πρόχειρο και το χαλαρό, όταν φιλοδοξεί να υποσχεθεί λύσεις και σοβαρότητα στους ψηφοφόρους. Αυτή η όντως κολακευτική φωτογραφία θα μπορούσε κάλλιστα να ανέβει στα social media χωρίς να συνδεθεί με τις διεργασίες για την ίδρυση του νέου φορέα και να έχει μόνο θετικό αντίκρισμα. Η σύνδεση, όμως, με το ΝΕΟ λυπούμαστε, αλλά δείχνει απλώς προχειρότητα.

Κατερίνα Παπακώστα
Keywords
Τυχαία Θέματα