Στιλάτο πάρτι στο YOLO club

SHOWBIZΣτιλάτο πάρτι στο YOLO clubΤρίτη, Οκτώβριος 14, 2014 - 15:33

Με τους HouseTwins, ένα από τα πιο δημοφιλή ντουέτο της εγχώριας ηλεκτρονικής dance σκηνής, έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου το κλαμπ YOLO στο Γκάζι. Ενα όμορφο, χαρούμενο και πολύ στιλάτο κοινό γέμισε από πολύ νωρίς τον φιλόξενο χώρο του μαγαζιού της οδού Πειραιώς 102 απολαμβάνοντας ωραίες μουσικές και εξαιρετικά κοκτέιλ.

Στα decks του κλαμπ YOLO βρέθηκε ο dj Giorgos Reisopoulos, ο οποίος κατάφερε

να ξεσηκώσει τα πλήθη με τις μοναδικές επιλογές του, ενώ ένα εξαιρετικό γυναικείο χορευτικό σχήμα ανέβασε τη... θερμοκρασία της διασκέδασης ακόμη περισσότερο. Τη σκυτάλη πήραν οι HouseTwins παίζοντας μουσικά κομμάτια από την καλλιτεχνική διαδρομή τους, η οποία μετράει κιόλας τέσσερα χρόνια και περιλαμβάνει αρκετές δυνατές στιγμές, όπως για παράδειγμα η συμμετοχή τους στο Lost Mind Festival, στο Ρίο Ντε Ζανέιρο της Βραζιλίας.

Ενα από τα highlights της βραδιάς ήταν η στιγμή που ακούστηκε το μουσικό κομμάτι του ίδιου του κλαμπ YOLO, το οποίο έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Ρεϊσόπουλος. Τότε ήταν που οι χορεύτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ο κόσμος που είχε έρθει ήδη στο κέφι τις ακολούθησε σε ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι τα ξημερώματα. Αλλωστε Y.O.L.O. σημαίνει you only live once (δηλαδή «ζεις μόνο μια φορά») και οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν μέσα στο κλαμπ το βράδυ της πρεμιέρας ήταν -αν μη τι άλλο- μοναδικές. Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή, αφού το hot spot της νυχτερινής διασκέδασης στο Γκάζι μόλις άνοιξε τις πύλες του.

Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα