Στο κρατητήριο μαζί με αλλοδαπές η Ροδά

12:59 7/4/2014 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτο κρατητήριο μαζί με αλλοδαπές η ΡοδάΔευτέρα, Απρίλιος 7, 2014 - 12:15

Πήγε να τραγουδήσει και βρέθηκε στο... κρατητήριο! Η Ελένη Ροδά έζησε μια απίστευτη περιπέτεια, όταν στο κέντρο όπου εμφανιζόταν μπήκαν αστυνομικοί και ζήτησαν να την ελέγξουν. Η τραγουδίστρια δεν είχε μαζί της την ταυτότητά της, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί -μαζί με τρεις αλλοδαπές οι οποίες επίσης δεν είχαν τα χαρτιά τους- στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Ροδά είχε προσκληθεί σε κέντρο που βρίσκεται επί της λεωφόρου Συγγρού για ένα

guest, συμμετέχοντας με άλλους συναδέλφους της στο extra πρόγραμμα του μαγαζιού.


Γύρω στις 12.00 τα μεσάνυχτα η τραγουδίστρια, έχοντας ολοκληρώσει την εμφάνισή της, βγήκε στη σάλα για να φύγει κι εκεί συνάντησε τρεις κυρίες, γνωστές της, με τις οποίες και αντάλλαξε κάποιες κουβέντες. Δεν πρόλαβε όμως να πει πολλά μαζί τους, καθώς ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα μια ομάδα αστυνομικών, που αμέσως άρχισε να κάνει έλεγχο σε όλους τους παρευρισκόμενους, ζητώντας τους τα προσωπικά τους έγγραφα.


«Δεν είχα μαζί μου την ταυτότητά μου και βέβαια δεν είπα ποια είμαι, αφού τα παιδιά της Αστυνομίας ήταν νεαρά και αμέσως κατάλαβα ότι δεν με γνώριζαν.


Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκα με αυτή την ιστορία, γιατί έμεινα τρεις ώρες υπό κράτηση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα μέχρι να έρθουν τα δικά μου άτομα και να μου φέρουν την ταυτότητά μου» λέει η Ελένη Ροδά στην «Espresso» και συμπληρώνει:


«Εκτός από εμένα οδηγήθηκαν στο τμήμα και τρεις Ρωσίδες, οι οποίες βρίσκονταν στο μαγαζί χωρίς χαρτιά, γεγονός που σημαίνει ότι ο έλεγχος της Αστυνομίας δεν γίνεται χωρίς λόγο. Υπάρχει όμως καμιά φορά και ο υπερβάλλων ζήλος των αστυνομικών, που προκειμένου να μην παραβούν το γράμμα του νόμου ταλαιπωρούν ανθρώπους που δεν έχουν κάνει κάποιο έγκλημα, απλώς έχουν ξεχάσει να πάρουν μαζί τους την ταυτότητά τους».


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα