Στο...Χόρτο λέει «YES»!

12:32 3/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτο...Χόρτο λέει «YES»!Τετάρτη, Αύγουστος 3, 2016 - 12:32

Οι διακοπές του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον στο όμορφο χωριό του Πηλίου

Υπέκυψε στη γοητεία... του Χόρτου ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος μάλιστα δηλώνει ενθουσιασμένος από την εμπειρία! Οχι, ο «Mr Brexit» δεν γιόρτασε την έξοδο της χώρας του από την Ε.Ε. καπνίζοντας... χασίς, αλλά (μετά τη Χαλκιδική) συνέχισε τις διακοπές του σε ένα γραφικό χωριό του Πηλίου που λέγεται... Χόρτο, στο οποίο έφτασε οδικώς.



«Το

Χόρτο και το Πήλιο συγκεντρώνουν όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν την Ελλάδα φανταστική, ήλιο και υπέροχες παραλίες, φοβερό φαγητό και ηρεμία...» δήλωσε ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου, που είχε φτάσει αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Παρασκευή.

Λίγο πριν από την έναρξη των συνομιλιών για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση, ο υπουργός Εξωτερικών της χαλαρώνει μαζί με την οικογένειά του, ενώ εμφανίζεται ιδιαίτερα επικοινωνιακός και φιλικός με τους κατοίκους, συμμετέχοντας ακόμη και στο καθιερωμένο τοπικό γλέντι στις 31 Ιουλίου. Το πρωί της Δευτέρας εθεάθη να πίνει τον καφέ του σε καφενείο στην πλατεία της Αργαλαστής, συνομιλώντας με τους θαμώνες.



Λίγο αργότερα, ο Μπόρις Τζόνσον πήγε στην Πάλτση για μπάνιο και ελληνικό φαγητό (του οποίου είναι λάτρης) και επέστρεψε λίγες ώρες αργότερα στο Χόρτο, όπου εμφανίστηκε το βραδάκι μαζί με τη δικηγόρο σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ και τα τέσσερα παιδιά τους Μάιλο - Αρθούρο, Θίοντορ - Απόλλο, Λάρα - Λετίς και Κάσια Πίτσες!

Η οικογένεια του ισχυρού άνδρα του Ηνωμένου Βασιλείου έδωσε «μάχη» με τα... κεφτεδάκια, το τζατζίκι και τη χωριάτικη σαλάτα, ενώ το μενού περιελάμβανε ακόμη κοτόπουλο, λαβράκι και σπαγγέτι.

Λίγο πριν η οικογένεια πέσει με τα... μούτρα στον μπακλαβά, ο Μπόρις Τζόνσον έγινε αντιληπτός από εκδότη τοπικής εφημερίδας και φωτογραφήθηκε μαζί του: «Η Ελλάδα με συναρπάζει, έχω έρθει αρκετές φορές και θα συνεχίσω να έρχομαι. Λατρεύουμε το ελληνικό φαγητό και μάλιστα ο μικρός μου γιος απολαμβάνει να τρώει γίγαντες!» δήλωσε.

Ωστόσο, τον λογαριασμό για το πλούσιο τραπέζι πλήρωσε η σύζυγός του, καθώς το ταβερνάκι δεν δεχόταν κάρτες, με αποτέλεσμα ο Μπόρις Τζονσον να της ζητήσει να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση! Πάντως, το ζευγάρι άφησε φιλοδώρημα πέντε ευρώ...

Keywords
Τυχαία Θέματα